Użytkownik avix Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Proponuję aby ranga Redaktor mogła przyznawać np. 25 reputacji dziennie, imo 10 to trochę za mało. 1 Nie no +repik sie należy https://steamcommunity.com/id/dev1cessss Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jak już to nieokreśloną liczbę reputacji, tak jak ma administracja, lecz z tego co widzę od początku to redakcja aż tak dużo tej reputacji to nie rozdaje aby ten limit miałby być zwiększony. Odnośnik do komentarza
Użytkownik avix Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 2 minuty temu, hk. napisał: Jak już to nieokreśloną liczbę reputacji, tak jak ma administracja, lecz z tego co widzę od początku to redakcja aż tak dużo tej reputacji to nie rozdaje. Redakcja to nie administracja, myślę że 25 rozwiązało by mój problem i byłoby wystarczające. Przed fuzją na venie redaktor miał 20, tutaj mam 10, lubię rozdawać reputację osobom, które aktywnie się udzielają Nie no +repik sie należy https://steamcommunity.com/id/dev1cessss Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Mógłbyś dać jakieś uzasadnienie, dlaczego ranga redaktora miałaby mieć możliwość dodawania większej liczby reputacji o zwykłego użytkownika? Bo jeśli nie, to będą kolejne tematy o zwiększenie limitu na: Grafik, Typer, Mod SB itd. - bo myślę, że wszystkie mają ten sam limit "10". Dla mnie i tak te limity to bezsens.. bo za celowe wbijanie komuś reputacji zawsze gdzie byłem szły kary. (-50 jak nie lepiej i nagle przestawali :x) A jeżeli limity już są, to wszystkie rangi poniżej Moderatora powinny mieć równy limit :v ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Żeby było nie limitowane jest to bez sensu, a 25 to za dużo i mało, w których działach jest +25 odpowiedzi, jedynie w pytaniu dnia, a z tego, co widzę redaktorzy za dużo reputacji nie rozdają w swoim dziale, spójrz na resztę. Jedynie możemy dodać +5, czyli żeby było 15, bo 20 to moim zdaniem za dużo i szłoby to w całkowicie inne działy 4f, a nie w redakcji. Redaktor a typer to podobne rangi, więc typerzy też dostaną te max. 15 reputacji. (Jeśli ktoś chce nie limitowane repki to polecam zakup rangi vip/premium ) 2 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi