Użytkownik LukaszLuakasz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick z CS: ~AC~ P6e6s6i6n Admin banujący: Tajemnica Poliszynela Serwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15271 Wycinek bana z konsoli:[FB]-------------------------------------[FB] ||| You are banned ||| Nick: ~AC~ P6e6s6i6n ||| IP:##### ||| SteamID: STEAM_0:1:503583816 ||| By admin: Tajemnica Poliszynela ||| Reason: MultiHack ||| Ban created: 28.04.2020 - 17:25:26 ||| For length: Permanent ||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never [FB]-------------------------------------[FB] Opis sytuacji: No cóż przede wszystkim to proszę zeby mnie nie banować( tego konta forumowego, jak można to nałóżcie na niego wszystkie blokady moderatorskie ), jako że ban na forum nie jest równoznaczny z banem na serwerze a chciałbym się obronić bo grałem bez czitów Moge nawet grać na jakimś skanerze procesów do hl.exe jak chcecie. Demko czyste, polecam sprawdzić wczesniejsze mapy @ Tajemnica Poliszynela mam nadzieje ze zapisywałeś bądz robiłeś demko swoje ;d. (dobrze mi na nich szło) Jedyną możliwością za jaką mogę nie dostać UB to wcześniejsze zachowanie Chyba ze za to że w opisie steamu wstawiłem link do setów swoich do 2 czitów Sam na nich nie gram i nie mam ich na kompie. Wcześniejszy ban z automatu na surfski2 był bo jakiś plik mi załapało ze starego HPP Hacka który robił jakis tam plik w cstrike czy coś takiego, teraz ich nie mam. Od jakiegoś czasu gram czysto jak ktoś ogarnia to zobaczy (całe mapki oglądać a nie czasówki) że czysta gra. Więc decyzja do administracji, czy mogę grać dalej czy nie, bo wiem że swoje mam za uszami (Proszę nie banujcie mnie dopóki nie będzie rozpisek) [o ile będą xd] Chyba ze jakaś dobra duszyczka by mi przesłała na steam @ Tajemnica Poliszynela Po pierwsze ta blacklist to z dupy jest bo nic zlego nie zrobiłem tylko ssy mi zbugowało z flashem a ze bylem ubt to sobie tak wymylili. Po drugie była fuzja jakaś i reset bansów więc chyba by administracja nałożyła bana ponownie. Chyba ze teraz to zrobią. Po trzecie demko jest czyste, rozpisz je i daj mi się posmiac ;D nawet taki @ karon co rozpisałem go i udało mi się wytlumaczyć ubt z naszej sieci /wtedy bylo inne ale podobnie raczej dzialajce/ dali mu bana z rozpiska, potem po resecie dali mu admina. Więc o co tu chodzi? Ty widzisz co piszesz? ;D Chłopie był reset banów, każdy dostał UB poza tym osmieszylibyscie sie z rozpisaniem demka : ) bo na prawde grałem czysto. Co wy z tym zrobicie to już mnie chuj obchodzi bo czy gram odjebany czy czysto to i tak banned Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez LukaszLuakasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tajemnica Poliszynela Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Obserwowałem Cie 2 mapy. Co do swojej decyzji nie mam żadnych wątpliwości... Nadto masz u nas kilka banów i dobrze o tym wiesz. Ja niestety nie wiedziałem, bo poleciałbyś wcześniej(banów nie ma w bansie). Twoje żądanie o rozpisanie demka mimo wszystko i tłumaczenie jest co najmniej bezczelne i śmieszne. Strata czasu mojego i ubt... Po to dajemy bany na zawsze, a nie ''do następnego złapania'' żeby nie tracić CENNEGO czasu na graczy twojej maści. Link do wcześniejszych banów: https://strefaskilla.pl/search/?&q=_0%3A1%3A503583816&search_and_or=or&sortby=relevancy @ Zbakane_OkO 1.6 @ iksiu 1.6 @ GENERAL ALADEEN 1.6 - Pożegnajcie tego Pana proszę 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi