Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

mehedron na mutlihacku :D

LukaszLuakasz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: ~AC~ P6e6s6i6n

Admin banujący: Tajemnica Poliszynela

Serwer:  [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15271

Wycinek bana z konsoli:[FB]-------------------------------------[FB]
||| You are banned
||| Nick: ~AC~ P6e6s6i6n
||| IP:#####
||| SteamID: STEAM_0:1:503583816
||| By admin: Tajemnica Poliszynela
||| Reason: MultiHack
||| Ban created: 28.04.2020 - 17:25:26
||| For length: Permanent
||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)
||| Time left: Forever
||| Will expire: Never
[FB]-------------------------------------[FB]

Opis sytuacji: No cóż przede wszystkim to proszę zeby mnie nie banować( tego konta forumowego, jak można to nałóżcie na niego wszystkie blokady moderatorskie ), jako że ban na forum nie jest równoznaczny z banem na serwerze a chciałbym się obronić bo grałem bez czitów :) 

Moge nawet grać na jakimś skanerze procesów do hl.exe jak chcecie. Demko czyste, polecam sprawdzić wczesniejsze mapy @ Tajemnica Poliszynela  mam nadzieje ze zapisywałeś bądz robiłeś demko swoje ;d. (dobrze mi na nich szło) 

Jedyną możliwością za jaką mogę nie dostać UB to wcześniejsze zachowanie :D Chyba ze za to że w opisie steamu wstawiłem link do setów swoich do 2 czitów :D Sam na nich nie gram i nie mam ich na kompie. Wcześniejszy ban z automatu na surfski2 był bo jakiś plik mi załapało ze starego HPP Hacka który robił jakis tam plik w cstrike czy coś takiego, teraz ich nie mam. 

Od jakiegoś czasu gram czysto jak ktoś ogarnia to zobaczy (całe mapki oglądać a nie czasówki) że czysta gra. 

Więc decyzja do administracji, czy mogę grać dalej czy nie, bo wiem że swoje mam za uszami :D 

(Proszę nie banujcie mnie dopóki nie będzie rozpisek) [o ile będą xd] 

Chyba ze jakaś dobra duszyczka by mi przesłała na steam ;p 

@ Tajemnica Poliszynela  Po pierwsze ta blacklist to z dupy jest bo nic zlego nie zrobiłem tylko ssy mi zbugowało z flashem a ze bylem ubt to sobie tak wymylili. 

Po drugie była fuzja jakaś i reset bansów więc chyba by administracja nałożyła bana ponownie. Chyba ze teraz to zrobią.

Po trzecie demko jest czyste, rozpisz je i daj mi się posmiac ;D 

nawet taki @ karon  co rozpisałem go i udało mi się wytlumaczyć ubt z naszej sieci /wtedy bylo inne ale podobnie raczej dzialajce/ dali mu bana z rozpiska, potem po resecie dali mu admina. Więc o co tu chodzi? 

Ty widzisz co piszesz? ;D  Chłopie był reset banów, każdy dostał UB poza tym osmieszylibyscie sie z rozpisaniem demka : ) bo na prawde grałem czysto.

Co wy z tym zrobicie to już mnie chuj obchodzi bo czy gram odjebany czy czysto to i tak banned :D 

Edytowane przez LukaszLuakasz
  • Użytkownik

Obserwowałem Cie 2 mapy. Co do swojej decyzji nie mam żadnych wątpliwości... Nadto masz u nas kilka banów i dobrze o tym wiesz. Ja niestety nie wiedziałem, bo poleciałbyś wcześniej(banów nie ma w bansie). Twoje żądanie o rozpisanie demka mimo wszystko i tłumaczenie jest co najmniej bezczelne i śmieszne. Strata czasu mojego i ubt... Po to dajemy bany na zawsze, a nie ''do następnego złapania'' żeby nie tracić CENNEGO czasu na graczy twojej maści.

Link do wcześniejszych banów: https://strefaskilla.pl/search/?&q=_0%3A1%3A503583816&search_and_or=or&sortby=relevancy

@ Zbakane_OkO 1.6  @ iksiu 1.6  @ GENERAL ALADEEN 1.6  - Pożegnajcie tego Pana proszę :)

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Ha ha 1

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]