Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

mehedron na mutlihacku :D

LukaszLuakasz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: ~AC~ P6e6s6i6n

Admin banujący: Tajemnica Poliszynela

Serwer:  [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15271

Wycinek bana z konsoli:[FB]-------------------------------------[FB]
||| You are banned
||| Nick: ~AC~ P6e6s6i6n
||| IP:#####
||| SteamID: STEAM_0:1:503583816
||| By admin: Tajemnica Poliszynela
||| Reason: MultiHack
||| Ban created: 28.04.2020 - 17:25:26
||| For length: Permanent
||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)
||| Time left: Forever
||| Will expire: Never
[FB]-------------------------------------[FB]

Opis sytuacji: No cóż przede wszystkim to proszę zeby mnie nie banować( tego konta forumowego, jak można to nałóżcie na niego wszystkie blokady moderatorskie ), jako że ban na forum nie jest równoznaczny z banem na serwerze a chciałbym się obronić bo grałem bez czitów :) 

Moge nawet grać na jakimś skanerze procesów do hl.exe jak chcecie. Demko czyste, polecam sprawdzić wczesniejsze mapy @ Tajemnica Poliszynela  mam nadzieje ze zapisywałeś bądz robiłeś demko swoje ;d. (dobrze mi na nich szło) 

Jedyną możliwością za jaką mogę nie dostać UB to wcześniejsze zachowanie :D Chyba ze za to że w opisie steamu wstawiłem link do setów swoich do 2 czitów :D Sam na nich nie gram i nie mam ich na kompie. Wcześniejszy ban z automatu na surfski2 był bo jakiś plik mi załapało ze starego HPP Hacka który robił jakis tam plik w cstrike czy coś takiego, teraz ich nie mam. 

Od jakiegoś czasu gram czysto jak ktoś ogarnia to zobaczy (całe mapki oglądać a nie czasówki) że czysta gra. 

Więc decyzja do administracji, czy mogę grać dalej czy nie, bo wiem że swoje mam za uszami :D 

(Proszę nie banujcie mnie dopóki nie będzie rozpisek) [o ile będą xd] 

Chyba ze jakaś dobra duszyczka by mi przesłała na steam ;p 

@ Tajemnica Poliszynela  Po pierwsze ta blacklist to z dupy jest bo nic zlego nie zrobiłem tylko ssy mi zbugowało z flashem a ze bylem ubt to sobie tak wymylili. 

Po drugie była fuzja jakaś i reset bansów więc chyba by administracja nałożyła bana ponownie. Chyba ze teraz to zrobią.

Po trzecie demko jest czyste, rozpisz je i daj mi się posmiac ;D 

nawet taki @ karon  co rozpisałem go i udało mi się wytlumaczyć ubt z naszej sieci /wtedy bylo inne ale podobnie raczej dzialajce/ dali mu bana z rozpiska, potem po resecie dali mu admina. Więc o co tu chodzi? 

Ty widzisz co piszesz? ;D  Chłopie był reset banów, każdy dostał UB poza tym osmieszylibyscie sie z rozpisaniem demka : ) bo na prawde grałem czysto.

Co wy z tym zrobicie to już mnie chuj obchodzi bo czy gram odjebany czy czysto to i tak banned :D 

Edytowane przez LukaszLuakasz
  • Użytkownik

Obserwowałem Cie 2 mapy. Co do swojej decyzji nie mam żadnych wątpliwości... Nadto masz u nas kilka banów i dobrze o tym wiesz. Ja niestety nie wiedziałem, bo poleciałbyś wcześniej(banów nie ma w bansie). Twoje żądanie o rozpisanie demka mimo wszystko i tłumaczenie jest co najmniej bezczelne i śmieszne. Strata czasu mojego i ubt... Po to dajemy bany na zawsze, a nie ''do następnego złapania'' żeby nie tracić CENNEGO czasu na graczy twojej maści.

Link do wcześniejszych banów: https://strefaskilla.pl/search/?&q=_0%3A1%3A503583816&search_and_or=or&sortby=relevancy

@ Zbakane_OkO 1.6  @ iksiu 1.6  @ GENERAL ALADEEN 1.6  - Pożegnajcie tego Pana proszę :)

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Ha ha 1

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]