Użytkownik BialA MewA Posted August 15, 2018 Użytkownik Share Posted August 15, 2018 Imię: Dominik Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Myśle ze dobrym bylbym opiekinem serwera bylem juz opiekunem na innych serwerach Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:Only DD2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak Znajomość amxx i panelu (0-10):9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie:Mam na imie Dominik mam 17 lat.Pochodze z wielkopolski.Interesuje sie sportem,motoryzacja oraz pisaniem pluginow do roznych gier Wymagania : 16+ Ogarnięty Pomocny Znany Dobra opinia u wyższej Administracji Znajomość panelu amx/Ftp Link to comment
Użytkownik∙ elko Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 Yyyy kim Ty jesteś? Założyłeś konto pod podanie, i mało o sobie napisałeś. Ja jestem na nie: - Konto pod podanie, -Nie znany, +Wiek. Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 15, 2018 Użytkownik Share Posted August 15, 2018 (edited) Haha Na Nie -Nikt cię nie zna. -Konto pod podanie. +Wiek. -Jest już dwóch opiekunów. Edited August 15, 2018 by 6IX9INE Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 15, 2018 Użytkownik Share Posted August 15, 2018 Również na nie, Konto pod podanie, wiek, znajomość z użytkownikami na forum. .. Link to comment
Użytkownik SS Y x203.rar - MISTRZ Posted August 15, 2018 Użytkownik Share Posted August 15, 2018 Jestem na NIE: - nie masz nawet admina - nie widziałem Ciebie na serwerze Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 Na nie: - Konto pod podanie, - Aktywność, -Podanie pisanie na kolanie Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 15, 2018 Zasłużony Share Posted August 15, 2018 Na Nie: - Konto pod podanie - Nikt Cię nie zna - Podanie napisane na kolanie Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 Nie -Konto pod podanie -Podanie napisane z prośbą o kromkę chleba -Brak admina Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 15, 2018 Użytkownik Share Posted August 15, 2018 Na nie. W wymaganiach jest napisane "znany" a jakoś Ciebie nikt nie kojarzy -Konto pod podanie -Aktywność -Pierw admin następnie opiekun Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 Takie podania są żałosne... Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts