Użytkownik bania Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick na serwerze: BANIA Czas spędzony na serwerze: 12 H Wiek (minimum 16 lat): 15 ZARA 16 Steam ID (jeżeli potrzeba):STEAM_0:1:30079500 Ile godzin dziennie możesz poświęcić serwerowi: 4h Miałeś kiedyś u nas bana: nie Doświadczenie w adminowaniu: 5na10 Dlaczego miałbyś/miałabyś otrzymać Opiekuna serwera: ponieważ dobrze bym się sprawdzał w roli admina Znajomość Regulaminu: 10na10 Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: tak Obowiązkowa składka comiesięczna Tak/Nie: tak Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez bania Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NOiSy Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jestem definytywnie na nie, skłamałeś w podaniu, bo bana dziś odemnie dostałeś. Poza tym jesteś bardzo tokstyczny nie wyobrażam sobie admina, który wyzywa osoby grające na serwerze, co zaoobserwowałem dziś grając na owym serwerze. Upominałem cię dziś 2 razy za kulture. Definytywnie nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Podanie słabo napisane, kłamiesz w nim ponieważ dostałeś gaga.Obrażałeś gracza, na chwilę obecną odrzucam pobądz z nami jeszcze dłużej i zobaczymy co z tego będzie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi