Użytkownik globalelite2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Twój nick:Send nudes bitches BAN/GAG/MUTE?: Ban Nick admina banującego:pixa Data i czas zdarzenia: 04-28-20 21:17 Serwer:[PL] ★ StrefaSkilla.pl | 5vs5 | 128 TICK | SKI... Opis sytuacji: Podczas mojej nieobecności przyjechał do mnie kuzyn i grał sobie na pc i kiedy chciałem wejść na swoim koncie o nicku Johny Sins nie mogłem i dzwonie do niego i spytałem czy grał w cs on tak i pytałem na jakim serwie on że na takim i takim ja mówie nie dostałeś bana on no dostałem a ja pytam za co no on że grał sobie na czitach i pytam się czy na moim koncie czy swoim on powiedział że założył sobie randomowe i grał i powiedziałem żeby wszystko mi podesłał link do steama itd. Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199052512979/ 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Napisz do mnie na pw na forum umówimy godzinę która ci pasuje na ts3 i wyjaśnimy tą sytuację. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na aktualną chwile zamykam.... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi