Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na admina

AgentX

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Mateusz
2.Twój nick na serwerze: Agent X-1
3. Aktualny wiek: 14
4. Czas spędzony na serwerze:  Prawie 19 godzin, link gametracker: https://www.gametracker.com/player/Agent X-1/193.33.176.114:27015/
5. W jakich godzinach grasz?: Dni robocze: 15 - 23, Weekend: 12 - 24
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 9
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?:

Osobiście uważam, że powinienem zostać administratorem z następujących powodów. Jestem osobą bardzo uprzejmą w stosunku do innych jak i zawsze staram się być pomocny dla osób nowych na serwerze. Posiadam też silne umiejętności werbalne, których używam i używałem, aby sprawić uczucie profesjonalizmu i nie zachowywać się dziecinnie na mój wiek. Umiem wprowadzić miłą atmosferę na serwer, jak i lubię czasami sobie zażartować, aby poprawić humor ludzi na serwerze. Zważając na fakt, że byłem już administratorem na serwerach w CS:GO i w CS:S o nazwach: CS:GO Helli AWP, CS:S Haze AWP Bhop / Surf DM, posiadam już mnóstwo doświadczenia w dziedzinie administracyjnej w grach. Pełniłem też funkcję administratora w grach na serwisie Roblox które miały, bo 500 graczy non-stop, ale ta informacja pewnie nie jest istotna. Regulaminu nauczyłem się już prawie całego, ale zawsze jest on otwarty u mnie w innej karcie na komputerze, aby mieć do niego łatwy dostęp. Jestem otwarty na wszystkie propozycje, pytania itp., posiadam też wiele wolnego czasu, który chciałbym przeznaczyć na ten serwer. Jedyną rzeczą, nad którą muszę popracować, jest moja dojrzałość, ponieważ potrafię czasami zachowywać się dziwnie, jednak nie nadużywam swoich mocy administratorskich, jak na przykład niektóre osoby.

10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: Tak
11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/ManlnBIack
12. Twój Steam ID:  STEAM_0:1:205021766

AEUGH

AEUGH.png

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• 1 rok później...
  • Zasłużony

archiwum.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]