Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Mis malis na celowniku

Tajemnica Poliszynela

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick: Tajemnica Poliszynela

Czas zdarzenia: 30.04

Nick oskarżonego: Miś Maliś

IP/SID oskarżonego:STEAM_0:1:149883061

Powód skargi: multi hack

Podejrzane sytuacje z demka: 

0:40 - celownik przeskakuje na głowe fraga stojącego obok.

8:27 - celownik wędruje przez głowę fraga i oddaje strzał idealnie w tym momencie trafiajać ją ( widać w 1/4) - absurd

9:23 - celownik przykleja się do głowy fraga i oddaje strzał - dosłownie ''sztywny przeskok'' bardzo nienaturalny

9:49 - wymierzenie w model i przeskok na głowę

10:57 - celownik wędruje na głowę

16:13 - wychylenie! mierzy w gościa w piachu, ALE! woli strzelać w fraga na podeście ??? - absurd

10:10 - celownik przeskakuje na głowę

12:12 - celownik przeskakuje na głowę

16:27 - maliś to istny snajper, a teraz nie potrafi trafić w fraga, który akurat pada. 

16:35 - celownik przeskakuje na głowę

17:00 - celownik przylepia się do fraga

19:46 - celownik leci za fragiem niczym z automatu

20:48 - pierw strzał, następnie celownik wędruje na głowę. 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):https://megawrzuta.pl/download/a465fce4d16cd087b6eda200645dca54.html

@ GENERAL ALADEEN 1.6 @ iksiu 1.6 @ Zbakane_OkO 1.6

• Lubię to! 3
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

0:40 jak to nawet na glowe nie bylo/ btw. nawet go nie zabilem, to przeskok na glowe taki sredni

8:27 normalny flick, ja nie widze w tym nic nadzwyczajnego 

9:23 gdzie ty widzisz przyklejenie celownika do glowy? Normalny strzal 

9:49 Nawet tego nie komentuje... XDD

10:57 Nie wiem gdzie ty tutaj widzisz przeskok, jeszcze ta moja reakcja... xd

10:10 ty ogladales to demko w 1/4? Normalny flick

12:12 ??? wychylilem, widzialem ze nie mam dobre wysokosci to skorygowalem, pozniej normalny strzal

16:27 nie wiem jak do tego sie odniesc, bo nie rozumiem ... :V 

16:35 Jednak by na glowe, ale to normalna reakcja, biorac pod uwage, ze celownik dalej nie polecial za przeciwnikiem ^^

16:13 Normalny flick, bo najpierw jego zauwazylem

17:00 kolejny normalny frag

19:46 przeciez slyszalem ze plecy sa, to chcialem mu pomoc. Celownik nawet na typa nie polecial

20:48 taki strzal 50/50 jedyny dziwny w tym co rozpisales

Mam wrazenie, ze na sile chciales mnie rozpisac... xd 

Rozpisaka Fallena:

2:50 Dosc szybka reakcja, bo mam dobry refleks XD, nie wiem co tutaj jest podejrzanego, typ znika mi z pola widzenia to strzelam w drugiego , chyba logiczne, ale dla ciebie raczej nie :).

3:00 Idealnie w punkt bo w niego celuje... XD

5:15 no chyba logiczne, ze bede wcelowany tam, gdy moi juz zajeli longa...xd

7:00 nie wiem gdzie ty tutaj widzisz w model  jak bylem wcelowany w longa ( Btw. polecam zagrac na akceleracji myszy, to zobaczymy, czy celownik bedzie, zawsze tam gdzie chcesz... xd)

10:12 nie chcialem, ale nacinales q (zmiana broni) i zmienilem po tym xd ( i tak w 99% odbijam flasha od tego skoku, polecam sprawdzic demka :3) NO CHYBA WIDAC ZE NAWET SEKUNDY GO NIE TRZYMAŁAM, jeśli sugerujesz, ze mam wh to raczej bym w ogole go nir wyciągał;) 

10:28 co ty tutaj rozpisales, jak bylem wcelowany w gale i  czekalem, biorac pod uwage, ze w 10:19  stamtych okolic polecial granat i slychac strzaly, tylko trzeba miec sluchawki ^^

10:42 czesto tam stawam, latwo zabic kogos kto zeskakuje  z gali (rzadko ktos to sprawdza) typ dostal na gali od TT gdzie nawet nie bylem wcelowany, noramlny flick ( nawet najpierw nie bylo na jego cialo) 

10:58 typowy prefire, czesto tam stoi awp, pogrążasz sie tymi rozpiskami.

12:53  nie rozumiem typowa rekcja, typ sie schowal, to strzelalem w tego odslonietego...

demko2: 

15:53 co ty tutaj masz nie naturalnego, normalny flick ( nawet nie w niego) btw. widzialem go na przybliżeniu celownika), btw. tak mozna miec dobra reakcja w tej grze XD
20:33 Jak mialem wiedziec, ze typ jest na windzie jak moj na gali to niby sprawdzil, bez sensu...

A swoje reakcuje "haha czy" "Przykro mi" zachowaj dla siebie, wiem, ze bardzo chcesz bana dla mnie od ponad roku, bo placzesz, ze ktos jest lepszy od ciebie :) znalazles kolegow, ktorzy uważają tak jak ty, gratuluje :D

Pytanie kto pozniej do rozpiski? Hej Cipcia ktory gra 10x Lepiej od was czy ktos inny? ^^  

Wydaje mi sie, ze nie wiesz co to sa przeskoki :D

"Nie pozwólmy ''ściekom'' zabrać nam fun'u z tej pięknej gry" Nazywać sciekiem, to możesz sobie rodzine, a nie mnie ;) Kultura na poziomie twojej gry ^^

"Spójrzcie na grę Filipa ''Neo'' Kubskiego, Absolutny top1 na świecie w swoim czasie - NAWET ON nie miał tak absurdalnych/genialnych akcji jakie ma Maliś (chyba, że maliś jest lepszy od neo to przepraszam)." Nie mow, ze ty teraz porownales gry na lanach na najlepsze drużyny, a granie 4fun na serwerze, gdzie poziom nie oszukujmy sie, ale jest bardzo niski... 

Jeśli nie wierzysz, ze poziom jest niski to moge Ci wysłać 1v7 ugrane na 20 hp, na tym serwerze ^^

Iksiu co do tych sgs'ow to robie, bo sie ich troche ucze :D Przewagi nad innymi za bardzo tym nie robie. ;p 

Edytowane przez Mali.
  • Lubię to! 3
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1

:PepeLove:jamajaa.jpg.7c6f0b0bc11c7ba62950c12a8508792a.jpg:PepeLove: 

• Użytkownik

Żeby nie zakładać już kolejnego tematu i nie robić niepotrzebnego bałaganu, dodam swoje demka tutaj

Przy oglądaniu demek radziłbym zwrócić uwagę na to jak dużo kolega wie i jakie opanowanie pokazuje

Fragi same w sobie też są ciekawe, większość jest podobna do siebie, spread nie wygląda normalnie + widać duży magnes do modelu 

Demko z pova maliś 

2:50 - Dość szybka reakcja celownika nawet na 1/4 + kule lecą idealnie w punkt gdzie mierzy
3:00 - kule znowu idealnie w punkt
5:15 - Lock na model + kolejny raz nienaturalny spread
7:00 - po modelu
10:12 - Nagle postanawia schować granat kiedy widzi że przeciwnik się zbliża
10:28 - cierpliwość
10:42 - szybki look w prawo a potem tylko stoimy i czekamy :)
10:58 - wyjście na model
12:53 - reakcja celownika 

Demko z pova malis2

15:53 - jeśli to wygląda normalnie to powodzonka XD
20:33 - doskonale wie że jest po prawo, ale pali głupa

Link do demek : https://www71.zippyshare.com/v/2yRrTucr/file.html

• Lubię to! 1

HAHAHA.png.d798228c05999ba5bba5c85f38bff255.png

demko z HLTV ---> DEMO

0:44  +b  Według mnie dziwna głowa. Celownik lata po pół metra od przeciwnika, ale gdy najedzie na głowe nagle strzał.

8:27  -/+ lekkie drgania celownika na modelu

9:24 +/- Najpierw modelowo po przeciwniku aż w końcu strzał w głowę

9:50  -/+ Wszystko słychać, ale mimo wszystko ta pestka dziwna +/-B

10:11  +b modelowo

10:57  +/-   Modelowo szybka reakcja z tą awką.

11:45  -/+ widać lekkie szarpanie  +/-B

12:13  -/+ po modelu  +/- B 

16:13 +b modelowo wychodzi na longa.

16:19 - 16:23 -/+ niby skąd wiedział że model znajduje sie za scianą plus martwi mnie te jeżdzenie celownikiem po scianie.

16:27 Nie bardzo wiem co to może być, więc tą czasówkę odpuszczę.

17:00 +b wychyla na model szybka reakcja.

19:49  -/+ kolejne skoki celownika na głowe

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

10:12 nie chcialem, ale nacinales q (zmiana broni) i zmienilem po tym xd ( i tak w 99% odbijam flasha od tego skoku, polecam sprawdzic demka :3)

po 5 dniach pamietasz, ze nacisnales q calkowicie przypadkowo ... pewnie nie, ale trzeba sie jakos bronic. Gdybys byl niewinny oddalbys sprawe dla ubt. 

Teraz aspekt psychologiczny:(To moja subiektywna ocena)

Twoje zachowanie cos mi przypomina(pewien syndrom, którego nazwy nie mogę sobie przypomnieć)... zarzucane Tobie czyny przeprofilowywujesz na śmieszne, okazujesz to w sposób dobitny i to jest ciekawe... Na moje oko próbujesz do granic możliwości obniżyć powagę sytuacji tak, aby wszyscy odbierali zarzucane Tobie czyny za absurdalne... Całkowite wyparcie zarzucanych Tobie czynów. Na każdą rozpisaną sytuacje znajdziesz odpowiedź, dorzucisz magiczne ''xd'', które zabiera powagę każdej wypowiedzi i każdy spojrzy na sprawę z przymrużonym okiem - ''przecież gra tu od dwóch lat... taki styl gry... ma duże doświadczenie ... skoro admini się go nie czepiają to czysty''- i tu jest problem właśnie ! gracze i admini mają sympatie do stałych graczy, niektórzy z nich nawet ss'ów nigdy nie mieli ''ale grają tu od dawna, to pewnie czysty''. Maliś pisał w grze, że gra tu dłużej niż ja mam tu admina, ale czy to znaczy że nie mam prawa go weryfikować ??? Jestem adminem od niedawna- to fakt, ale patrze na każdego obiektywnie, dzięki temu kilku graczy, którzy grali tu od dawna wypadło z gry... poprostu admini ''tym stałym'' odpuszczają, a nowi admini to powielają po starszych wdrożonych - co jest normalne i nie można mieć do nikogo pretensji. Natomiast należy to zmienić. 

Miś Maliś i inni z ''subgrających'' plują nam uczciwym graczom w mordy swoją bezczelnością, szarlataństwem i cygaństwem wykorzystując swoje wdrożenie w życie serwera. 75% stale grających ludzi na tym serwerze jest w stanie rozpisać Malisia. Trzyma go tylko staż. Spójrzcie na grę Filipa ''Neo'' Kubskiego, Absolutny top1 na świecie w swoim czasie - NAWET ON nie miał tak absurdalnych/genialnych akcji jakie ma Maliś (chyba, że maliś jest lepszy od neo to przepraszam).

Nie pozwólmy ''ściekom'' zabrać nam fun'u z tej pięknej gry :)

''Sam pogubisz swoje szlaki Co jest serio, co na niby, ty oszuście, nie odnajdziesz swej wartości Będziesz bez wartości nikim...''

''Nazywać sciekiem, to możesz sobie rodzine, a nie mnie  Kultura na poziomie twojej gry'' Nie obraziłem Cie bezpośrednio. Pisałem raczej ogólnie o wszystkich grających cziterach, którzy zatruwają życie w grze swoim pozerstwem. Dla mnie jesteś narazie podejrzany , do czasu aż ubt się wypowie i podejmie dezycje. W 1 poście tego tematu masz napisane... ''Podejrzane sytuacje z demka'', a nie ''Spalone sytuacje z demka'' widzisz różnice, czy masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? 

"Spójrzcie na grę Filipa ''Neo'' Kubskiego, Absolutny top1 na świecie w swoim czasie - NAWET ON nie miał tak absurdalnych/genialnych akcji jakie ma Maliś (chyba, że maliś jest lepszy od neo to przepraszam)." Nie mow, ze ty teraz porownales gry na lanach na najlepsze drużyny, a granie 4fun na serwerze, gdzie poziom nie oszukujmy sie, ale jest bardzo niski...'' Specjalnie pozwoliłem sobie na nutę sarkazmu i ironii w tej wypowiedzi, aby obrazowo podkreślić, że twoja gra jest wysoce abstrakcyjna, na tyle... że należy sie jej przyjrzeć. Mogłem na końcu tego wyobrażenia dać ''xd'' żebyś mogł zrozumieć ... 

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Stały Bywalec

Oskarżony: Miś Maliś

demko z HLTV ---> DEMO

• 0:40 - po zabiciu enemy celownik dziwnie przeskakuje na model (nie głowę) -/+ b
  • 1:45 - sgs
  • 8:27 - zanim wybiegł z bramy słychać mniej więcej gdzie są enemy, też mi to bardziej pod flicka podchodzi niż pod aima. -/+ b
  • 9:23 - celownik nie był nawet na głowie, normalny ruch celownika -b
  • 9:49 - widział wcześniej enemy, normalna reakcja -b
  • 10:10 - normalny flick/reakcja -b
  • 10:57 - brak przeskoku, coś słaby refleks jak na snajpera -b
  • 11:45 - normalny frag -b
  • 12:12 - normalny strzał -b
  • 15:51 - malutkie sgs
  • 16:07 - celownik klei się do modelu, dziwny spread. Dopiero jak zabije widać rozrzut -/+ b
  • 16:13 - dziwny przeskok, później normalne fragi -/+ b
  • 16:27 - nie wiem o co chodzi ?????
  • 16:35 - sprawdzanie standardowych miejscówek, później pestki z ak -b
  • 17:00 - normalny kill, później nie może zabić free fragów -b
  • 19:46 - normalne pestki z AK -b
  • 20:48 - pestki z AK, brak przeskoku -b

demko z pov ---> DEMO

Demko Maliś : 

• 2:50 - reakcja w miarę normalna, nie podoba mi się ten spread, wszystko w punkt -/+ b
  • 3:00 - dziwny spread -/+ b
  • 5:15 - standardowy pick, recoil raczej normalny (kuca i ściąga celownik) -b
  • 7:00 - słychać, że podbiega koniec gali, trochę modelowo wygląda ale raczej normalna reakcja -b
  • 10:12 - jakby wiedział, że jest tam enemy bardziej modelowy by zagrał, flesh chwilowo w ręce, później normalne tapy z AK. -b
  • 10:28 - chwilę wcześniej słychać famasa na gali, wyczekał i ez frag -b 
  • 10:42 - słychać, że biega po gali to wyczekał fraga, później szybkie zerknięcie czy nie ma pleców i idzie w dolny trup -b
  • 10:58 - wychylanie schodkowe, standardowy pick na podest -b
  • 12:53 - normalna reakcja celownika, kuca i ściąga celownik w dół -b

Demko malis2:

• 15:53 - wyskakuje wcelowany w lewą stronę respa, dopiero w locie widzi, że jest przy skrzynce stąd flick na enemy -b
  • 20:33 - było widać głowę enemy od ct, może zlała się z txt i nie zauważył ???? -b

Proszę o ocenę reszty ekipy ubt: @Zbakane_OkO/ @GENERAL ALADEEN

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik∙
23 godziny temu, GENERAL ALADEEN napisał:

demko z HLTV ---> DEMO

0:44  +b  Według mnie dziwna głowa. Celownik lata po pół metra od przeciwnika, ale gdy najedzie na głowe nagle strzał.

8:27  -/+ lekkie drgania celownika na modelu

9:24 +/- Najpierw modelowo po przeciwniku aż w końcu strzał w głowę

9:50  -/+ Wszystko słychać, ale mimo wszystko ta pestka dziwna +/-B

10:11  +b modelowo

10:57  +/-   Modelowo szybka reakcja z tą awką.

11:45  -/+ widać lekkie szarpanie  +/-B

12:13  -/+ po modelu  +/- B 

16:13 +b modelowo wychodzi na longa.

16:19 - 16:23 -/+ niby skąd wiedział że model znajduje sie za scianą plus martwi mnie te jeżdzenie celownikiem po scianie.

16:27 Nie bardzo wiem co to może być, więc tą czasówkę odpuszczę.

17:00 +b wychyla na model szybka reakcja.

19:49  -/+ kolejne skoki celownika na głowe

0:44 przeciez ja tam spamuje, dostal 2 razy w klate i za 3 strzalem w glowe
8:27 wychylilem na site, typ pokazal kawalek reki to flicka strzelilem, nic nadzwyczajnego ; d
9:24 Tam nie bylo strzalu w glowe.
9:50 dalej nie wiem  co tutaj dziwnego, ale okej
10:11 jak modelowo, przeciez widac, ze na poczatku chce sie wcelowac w wyjscie na b, ale zobaczylem typa to flicka strzelilem.
10:57 przeciez w tej akcji widac, ze na cos sie zapatrzylem i stad ta reakcja...moze na radar, juz nie pamietam ;p
11:45 gdzie tutaj niby szarpanie jest???
12:13 jak tutaj nie ma modelowo nic, widac, ze mam troche wysoko i leci lekki flick w typa
16:13 wychodze wcelowany w piach, bo tak sie wychyla jak dajesz flasha na daleko( tylko on moze nim nie dostac ^^ ) biorac pod uwage, ze przestrzal sprawdzilem.
16:19 przed zabiciem typa w piachu juz widac kawalek reki. pozniej jak wychodze na longa widze 3 typa to leci paniczne full auto na S. Celownikiem po scianie bo sprawdzilem reklame, nikogo nie bylo, to daje prefire tam gdzie typ czesto stoi od ct.
17:00 to przyznaje dziwnie wygladalo 
19:49 j.w tutaj +/-

Edytowane przez Mali.

:PepeLove:jamajaa.jpg.7c6f0b0bc11c7ba62950c12a8508792a.jpg:PepeLove: 

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]