Użytkownik Cpunzwe Opublikowano 1 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Twój nick: Cpunzwe Nick oskarżonego: I Skilluj Powód oskarżenia: fk Opis sytuacji: Jak widać i słychać, prowadzący nawet nie zaczął prowadzić, a gracz już freekillowal i to jest nie pierwszy przypadek tego bo gracz robił tak już wcześniej, i na wcześniejszych mapach, ale tego nie nagrałem i nie mogę znaleźć działu z hltv by powstawiać kilka innych skarg ;D, ale myślę, że tyle wystarczy + pchał się co rundę to ct bez mutacji. Dowody(Ssy / Rozpisane demko): https://www53.zippyshare.com/v/hdUYAKRs/file.html Proponowana kara: Ban na ct. Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Skarga przyjęta. Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi