Użytkownik PufPuf Opublikowano 1 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 IP serwera: 145.239.237.217:27235 Mod: 3 MAPS Wiek Właściciela: 21, 18 Hosting: Pukawka Sloty: Aktualnie 24 ale jutro będą sloty dokupione do 31. Dlaczego akurat my?: Jesteśmy ambitni, chcemy rozkręcić serwer do tego stopnia aby otworzyć kolejny serwer i tak dalej tym tropem. Rozmawiałem z cotuo i zaproponował mi abym napisał to podanie, z jego pomocą i naszą chęcią do rozkręcenia serwera jesteśmy w stanie podbić wszystko. Dziękuje i pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cotuo Opublikowano 1 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 To ja gadałem z ziomkami, Nikita wie o tym. Jestem za przyjęciem serwa! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PufPuf Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Proszę o zakończenie tematu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi