Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Użytkownik Miesiąca #Kwiecień Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca kwietnia, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać taki tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. https://strefaskilla.pl/temat/10568-uzytkownik-miesiaca-zasady/ Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 02.05.2020r. a zakończy się 15.05.2020r. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nick: @Trivor Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Otrzymałem kredyt zaufania w postaci awansu, za co niezmiernie mu dziękuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 2 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nick:@Dusia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Otóż odpowiedź jest prosta na to pytanie. Od początku swojej kariery aż po dzisiejszy dzień, na strefie ma nieskończony zapał do pracy. Jest moim zdaniem najbardziej pracowitą kobietą na naszej sieci. Jej pomocna dłoń dotyka praktycznie każdej osoby, która by wymagała jakiejkolwiek pomocy. Jak na swoje dotychczasowe stanowisko, bardzo dobrze wywiązuje się z przydzielonych obowiązków, a to nie lada wyzywanie. Jest osobą bezkonfliktową, podchodzącą do wszystkich problemów na forum tudzież na SB z zimną krwią i trzeźwym umysłem - jeżeli dana sytuacja wymaga tego, potrafi kontrolować ją. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 2 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nick: @Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Co tu dużo mówić jest technikem który każdy ceni, jak ktoś ma jakiś problem to Anox to wyjaśnia. Wraz z Nasią tworzą to coraz nowsze rzeczy i wprowadzają je. Nie słyszałem nigdy by ktoś narzekał na naszych techników, mało tego słyszę same pozytywne opinie na temat Anoxa jak to pracuje i siedzi długo. Długo siedzi nad czymś i wiele też stworzył i nie wiem co mam powiedzieć, ciężko by było znaleźć zamiennika na niego kto się zna i jest pomocny. Według mnie zasłużył sobie na miano użytkownika miesiąca, a że skromny to pewnie że to nic takiego 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NOiSy Opublikowano 3 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Nick: @Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Stara się, można to zauważyć bardzo dobrze, nie jestem tutaj długo a zauważyłem, że naprawdę się stara i wie co robi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ThePrinterIsStrong Opublikowano 3 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 @Anox Dlaczego? Chłop Się stara cały czas i dalej nie opisze bo jestem za głupi i nwm co napisać 1 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Nick: @seyn Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Uważam, że Sebastian zasługuję na miano użytkownika miesiąca, ponieważ wykonuje dobrze swoje obowiązki, zawsze stara się być pomocny dla innych, jest widoczny na sieci, ma dobre poczucie humoru. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 3 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 @Anox Dużo robi, troche chłop się poci, urlop sie należy za nadgodziny 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Nick: Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ siedzi wiele godzin i próbuje zrobić to co zaczął, nie poddaje się. Zawsze reaguje gdy ktoś poprosić go o pomoc itp. Nikt nie narzeka na jego pracę, wręcz przeciwnie, każdy zachwala. Wydaje mi się, że lepszego użytkownika miesiąca nie uda sie znaleźć. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Nick: @Nasia ♡ Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Nasia - tzw. Fejkej,może i jest osobą denerwującą,ale chłop naprawdę robi dużo roboty, TO ON POSTAWIŁ NASZEGO TeamSpeak'a na którym obecnie siedzimy,to on podpiął bota,mysql itd.To on siedział cały czas i naprawiał boty muzyczne gdy nie działały, dodał funkcję słuchania muzyki ze spotify na bocie. Zawszę gdy ja miałem jakiś problem z ts'em przychodziłem do Fejkeja i ON prawie ZAWSZE mi pomagał rozwiązać problem.To co ja umiem robić z ts'em,botem czy botami muzycznymi TO WSZYSTKO ZASŁUGA @Nasia ♡'i bo to on mnie wszystkiego nauczył od podstaw. Dlatego jeśli jest możliwość oddania wszystkich danych na mnie głosów, chciałbym abyście dali je na @Nasia ♡ ( @Torri, @ThePrinterIsStrong, @NOiSy, @-.Nothingness.- ) @Dusia ? Dziękuję za oddane na mnie głosy ale nie widzicie co dzieje się w środku tylko na zewnątrz . 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Nick: @Dusia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ, bardzo dużo pomaga, angażuje się w sprawy forum oraz jest dobrą redaktorką oraz przyjmuje dobrych ludzi na takie posady dlatego forum jest ogarnięte i sprawne. Pilnuje porządku i widzę ją codziennie na forum, aktywna na chatboxie i ogólnie. Szybko reaguje na sytuacje. Spisuje się dobrze na tej posadzie, którą posiada i na pewno jej nie zmarnuje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Nick: @Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Wykazuję się dużym zaangażowaniem, próbuję pomóc na każdym stopniu wszystkim co potrzebują. 1 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Maja 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownikiem miesiąca zostaje @Anox, gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Maja 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi