Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Użytkownik miesiąca #Kwiecień [Głosowanie]

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Użytkownik Miesiąca #Kwiecień

Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca kwietnia, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać taki tytuł.

Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. 

Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia.

https://strefaskilla.pl/temat/10568-uzytkownik-miesiaca-zasady/

Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 02.05.2020r. a zakończy się 15.05.2020r.

Wzór:

Nick:

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Zasłużony

Nick: @Trivor

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Otrzymałem kredyt zaufania w postaci awansu, za co niezmiernie mu dziękuje

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Nick:@Dusia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Otóż odpowiedź jest prosta na to pytanie. Od początku swojej kariery aż po dzisiejszy dzień, na strefie ma nieskończony zapał do pracy. Jest moim zdaniem najbardziej pracowitą kobietą na naszej sieci. Jej pomocna dłoń dotyka praktycznie każdej osoby, która by wymagała jakiejkolwiek pomocy. Jak na swoje dotychczasowe stanowisko, bardzo dobrze wywiązuje się z przydzielonych obowiązków, a to nie lada wyzywanie. Jest osobą bezkonfliktową, podchodzącą do wszystkich problemów na forum tudzież na SB z zimną krwią i trzeźwym umysłem - jeżeli dana sytuacja wymaga tego, potrafi kontrolować ją.

• Lubię to! 1
  • Wow! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

Nick:

@Anox

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:

Co tu dużo mówić jest technikem który każdy ceni, jak ktoś ma jakiś problem to Anox to wyjaśnia. Wraz z Nasią tworzą to coraz nowsze rzeczy i wprowadzają je. Nie słyszałem nigdy by ktoś narzekał na naszych techników, mało tego słyszę same pozytywne opinie na temat Anoxa jak to pracuje i siedzi długo. Długo siedzi nad czymś i wiele też stworzył i nie wiem co mam powiedzieć, ciężko by było znaleźć zamiennika na niego kto się zna i jest pomocny. Według mnie zasłużył sobie na miano użytkownika miesiąca, a że skromny to pewnie że to nic takiego :D 

• Lubię to! 1
  • Super 1

Sygnatura.png

• Użytkownik∙

Nick: @Anox

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Stara się, można to zauważyć bardzo dobrze, nie jestem tutaj długo

a zauważyłem, że naprawdę się stara i wie co robi :) 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

SygnaturaAnimowana.gif.c82cdc6ae4b22afde4d87a358c2ad3cf.gif

• Użytkownik

@Anox
Dlaczego? Chłop Się stara cały czas i dalej nie opisze bo jestem za głupi i nwm co napisać

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Skowron

Nick: @seyn

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Uważam, że Sebastian zasługuję na miano użytkownika miesiąca, ponieważ wykonuje dobrze swoje obowiązki, zawsze stara się być pomocny dla innych, jest widoczny na sieci, ma dobre poczucie humoru.

• Lubię to! 1
  • Super 1

sygnatura Strefa.jpg

• Zasłużony

@Anox

Dużo robi, troche chłop się poci, urlop sie należy za nadgodziny :D

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkowniczka

Nick: Anox

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ siedzi wiele godzin i próbuje zrobić to co zaczął, nie poddaje się. Zawsze reaguje gdy ktoś poprosić go o pomoc itp. Nikt nie narzeka na jego pracę, wręcz przeciwnie, każdy zachwala. Wydaje mi się, że lepszego użytkownika miesiąca nie uda sie znaleźć. <33

• Super 1
  • LEGENDA

Nick: @Nasia ♡

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Nasia - tzw. Fejkej,może i jest osobą denerwującą,ale chłop naprawdę robi dużo roboty, TO ON POSTAWIŁ NASZEGO TeamSpeak'a na którym obecnie siedzimy,to on podpiął bota,mysql itd.To on siedział cały czas i naprawiał boty muzyczne gdy nie działały, dodał funkcję słuchania muzyki ze spotify na bocie. Zawszę gdy ja miałem jakiś problem z ts'em przychodziłem do Fejkeja i ON prawie ZAWSZE mi pomagał rozwiązać problem.To co ja umiem robić z ts'em,botem czy botami muzycznymi TO WSZYSTKO ZASŁUGA @Nasia ♡'i bo to on mnie wszystkiego nauczył od podstaw.

Dlatego jeśli jest możliwość oddania wszystkich danych na mnie głosów, chciałbym abyście dali je na @Nasia ♡ ( @Torri, @ThePrinterIsStrong, @NOiSy, @-.Nothingness.- )  @Dusia ? 

Dziękuję za oddane na mnie głosy ale nie widzicie co dzieje się w środku tylko na zewnątrz ;) . 

• Lubię to! 3
  • Super 3

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

Nick: @Dusia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ, bardzo dużo pomaga, angażuje się w sprawy forum oraz jest dobrą redaktorką oraz przyjmuje dobrych ludzi na takie posady dlatego forum jest ogarnięte i sprawne. Pilnuje porządku i widzę ją codziennie na forum, aktywna na chatboxie i ogólnie. Szybko reaguje na sytuacje. Spisuje się dobrze na tej posadzie, którą posiada i na pewno jej nie zmarnuje.

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Nick: @Anox

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Wykazuję się dużym zaangażowaniem, próbuję pomóc na każdym stopniu wszystkim co potrzebują. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

Pomogłem ci? Zostaw + <----

391595681_11(1).png.266673703417c8f27451903fc4c0be33.png

• Dusia przestał(a) promować temat
  • Junior Admin
Junior Admin

Użytkownikiem miesiąca zostaje @Anox, gratulacje! 

• Dzięki 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]