Użytkownik Stomp Opublikowano 3 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Nick z CS: STOMPadre Admin banujący: Merwin Serwer: CS u trivora Data zdarzenia: 15:31:14 03-05-2020 Opis sytuacji: Dostałem bana na gsg, robilem gsj ale nie do końca, ponieważ robiłem skok, potem duck i skok i to tyle tylko po to by na longu szbyciej być. Mianowicie nie dostałem ostrzeżenia jakiegoś, ban na weekend. Mozna by było skrócic do 6h? Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| You are banned ||| Nick: STOMPadre ||| IP: 31.0.84.50 ||| SteamID: STEAM_0:0:29379552 ||| By admin: Merwin ||| Reason: SGS ||| Ban created: 03.05.2020 - 15:31:14 ||| For length: 1 week ||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) ||| Time left: 6 days, 22 hours, 51 minutes and 26 seconds ||| Will expire: 10.05.2020 - 15:31:14 [FB]-------------------------------------[FB] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka daria. Opublikowano 3 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Ponownie ten sam temat - 3 osoby się wypowiedziały, że dostawałeś wcześniej ostrzeżenia i to nie raz. Jak dla mnie - ban powinien zostać. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Admin @Merwin proszony o rozpiske demka masz 24h czas start. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 3 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Temat już wcześniej był ale przez pracę z forum zniknął . Nic nie będę nawet rozpisywał gracz robił sgs i dostał 2 upomnienia . Pierwsze ode mnie oraz od Melusia . Gości pisał ze już przestanie ale dalej latał na sgs . I jak zobaczyłem ze po 2 ostrzeżeniach dalej lata to dostał na tydzień. Co ja ci tu mam rozpisać jak gość sam się nawet przyznał ze robił sgs ?? mam ci czas napisać kiedy dostał ostrzeżenia ? . Mogłem mu dać na tydzień i dałem bo 2 upomnienia dostał i nawet mówił ze nie będzie tego dalej robił a było jak było Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 3 Maja 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Temat wcześniej wyjaśniony, gracz był wielokrotnie upominany. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 3 Maja 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi