Użytkownik kubsonkocur Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Imię: Jakub 2.Twój nick na serwerze: ♡ kubson™ 3. Aktualny wiek: 15 4. Czas spędzony na serwerze: Aktualnie mam mało godzin , ale poprawie aktywność 5. W jakich godzinach grasz?: Różnie 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jeżeli chodzi o cs'a byłem administratorem na wielu serwerach.. Jestem osobą spokojną jak i miłą. Każdemu służę pomocą bez wyjątku. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198814787117/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:427260694 1 F1ndulek : Jesteś osobą toksyczną i nie nadajesz sie na admina Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 5 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi