Użytkownik Ośmieszam Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Witam. Wychodzę, popytałem ludzi o opinie aktualnej mechaniki flashów i większość bardzo krytykuje ich działanie. Spytałem graczy, a nie ludzi z innych serwerów co nabijają posty pod propozycjami. Mechanika aktualnie działa tak, że jeśli ja rzucę swojego flasha sobie na twarz, a przeciwnik tez go widzi to wtedy on dostaje flasha, a ja nie. Co to w ogóle za mechanika? Przecież to jest jak legalny czit zaimplementowany ze świadomością działania. Przecież jeśli dany team raszuje, nawet pojedyncza osoba to rzuca sobie po prostu flasha byle jak pod twarz i nawet się nie odwraca. Sugerowałbym przywrócenia standardowych ustawień flashy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Poprawione to zostało 5 minut temu, na obecną chwilę, dziala to tak ze rzucajac swojego flesha pod nogi Ciebie oślepi a swoich z teamu juz nie. Mam nadzieje ze pomoglem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sztukoreki Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Spoko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi