Użytkownik rzuffik Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Imię:Filip 2. Wiek:16 3. Nick:rzuffik 4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/rzuffik/145.239.16.94:27015/ (nie mam 20 godzin, lecz jest to na szybko do wbicia w 2 dni, mam 8 godzin.) 5. Ile jesteś w stanie być na serwerze dniowo: dziennie po pare godzin, tak z 6-7 nawet i więcej 6. Czy byłeś/aś kiedyś Adminem?[tak/nie]: Tak 7. Wiedza nt czitów [tak/nie]: Tak 8. Składka [tak/nie]: Czasem tak 9. Status Prime[tak/nie]: Miałem prime na innym koncie które sprzedałem za itemy w metinie Odnośnik do komentarza
Użytkownik coblerek Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 +wiek +były admin +składka +/- gt jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik DRAJKER Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Na Nie -GT -Prime +wiek +/-składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taikun Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 + wiek + punkt 7 +- składka - GT - Prime Popraw aktywność i zgłoś się później. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taikun Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi