Użytkowniczka Podlesia Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Imię: Weronika 2.Twój nick na serwerze: ✔ ωєяα ✔ 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze: 15h 5. W jakich godzinach grasz?: podczas kwarantanny cały dzień 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 2/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Poświęcam dużo czasu na granie w Counter-Strike, jestem bardzo pomocną i serdeczną osobą. Myślę, że w najbliższym czasie będę mogła prowadzić streamy z grania na waszym serwerze. Chciałabym pomóc w oczyszczaniu toksycznej społeczności a także pomagać innym. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198360744842/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:200239557 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 4 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Sam ci zaproponowałem, abyś złożyla podanie, a więc przyjmuję. Pozdrawiam, WhiteNygga. 4 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 4 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi