Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Rodzaj(Avatar,banner,sygna,etc.): Grafiki napisów Tematyka: Żadna Rozmiary: Nie za duże ale takie by mogły być na 3 "liniach" Kolorystyka Obojętnie Napis: Oddzielnie każdy napis bez punktów czyli {1,2,3}1. Opis 2. Awanse/degradacje/rezygnacje 3. Podania przyjęte/odrzucone 4. Zmiany na forum 5. Elita sieci 6. Serwery 7. Premiery filmów w sierpniu 8. Premiery piosenek w sierpniu 9. Ciekawostki {Nie wiem jeszcze o czym} 10. Strefa śmiechu Dodatkowe informacje: Liczę na waszą kreatywność i dużą aktywność Czy akceptujesz regulamin grafiki?(TAK/NIE): Tak Wynagrodzenie: Najlepsze prace zostaną wynagrodzone 5 rep Link to comment
Użytkownik∙ elko Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Coś takiego? Na razie zrobiłem na próbę, więc napisz czy coś takiego, czy innego. Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 16, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 9 minut temu, elko napisał: Coś takiego? Na razie zrobiłem na próbę, więc napisz czy coś takiego, czy innego. Troszeczkę coś innego. Link to comment
Użytkownik∙ elko Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Takie? Wybacz, ale nie wiem o co Ci tak bardziej chodzi, sprecyzuj. Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 16, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Coś na przykładzie tego tylko inna kolorystyka i napis Link to comment
Użytkownik Naaf Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 (edited) Takie coś? Edited August 16, 2018 by NYSHUN Link to comment
Użytkownik∙ elko Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Jak nie tak, to juz nie wiem.. Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 16, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 1 minutę temu, elko napisał: Jak nie tak, to juz nie wiem.. 1 godzinę temu, NYSHUN napisał: Takie coś? Tak takie coś tylko, że to wszystko z żółtego koloru jako grafikę zrobić {Bez tych liczb} Link to comment
Użytkownik∙ elko Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 https://www75.zippyshare.com/v/C4BHMiQv/file.html Proszę. Jest 10 Link to comment
Użytkowniczka Domka Posted August 25, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zlecenie Nie Wykonane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ yanko Posted December 3, 2020 Użytkownik∙ Share Posted December 3, 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Link to comment
Recommended Posts