Użytkowniczka LandrynCia Posted August 16, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 16, 2018 Chcesz spróbować swoich sił i adminować na serwerze? Zapoznaj się z poniższą listą wymagań i zastosuj się do wzoru. Wymagania: Minimum 16 lat. Pilnowanie porządku na serwerze. Pomaganie graczom. Aktywność na forum. Znajomość regulaminu serwera. Wysoka kultura osobista. Wzór: Nick: Wiek: Doświadczenie: Mikrofon(Tak/Nie): Obowiązkowa platforma STEAM: Link do GameTrackera: Znajomość AMXX: Obowiązkowa składka(11,07 SMS) [Tak/Nie]: 1 1 Link to comment
Użytkownik Fejmus Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Wiek? 17 lat. Czas spędzony na serwerze? Ok 300minut, natomiast to się bardzo szybko zmieni. Znajomość amxmodmenu? 7/10, bo nie znalazłem Waszej skali co do owego. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? W wolne dni od pracy okej 3/4 godziny (2 dni w tyg. ) a po pracy ok. 2/3. Po wakacjach sytuacja się zmienia. Kontakt? [ Gg, steam ] 66167598 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Nie, brak możliwości. Dlaczego to właśnie Ty? Jestem osobą kulturalną, która potrafi jednocześnie bawić się podczas grania, jak i zachować powagę w sytuacji, która jej wymaga. Nie chcąc się chwalić, ale mówiono mi, że za dużo pomagam ludziom, co wydaje mi się plusuje w podaniu, a zarazem potrafię zachować zimną krew i podjąć sprawiedliwą decyzję. Link to comment
Użytkownik aquax Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Wiek?: Mam 17 lat Czas spędzony na serwerze?: Dokładne 491 minut Znajomość amxmodmenu?: Bardzo dobre więc 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić?: Tak z 4/5 godzin | w weekendy 6 godzin Kontakt? [ Gg, steam ]: Steam | GG | Forum | FB Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ]: Brak możliwości, więc NIE Dlaczego to właśnie Ty?: Ponieważ jestem aktywny na serwerze i jest wiele osób którzy łamią regulamin i grają na wspomagaczach Zapoznałeś się z obowiązkami?: Oczywiście, że TAK Link to comment
Użytkownik∙ sxNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Posted October 20, 2018 Użytkownik∙ Share Posted October 20, 2018 (edited) Wiek? no za 7 Dni będzie 17 Czas spędzony na serwerze? https://www.gametracker.com/player/ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ/54.36.186.16:27045/ Wiem żę to nic ale da się nadrobić wszystko da radę:D Znajomość amxmodmenu? 6/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? hmm jak mam dużo wolnego to nawet cały dzień Kontakt? [ Gg, steam ] GG 55529079 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Nie brak możliwości Dlaczego to właśnie Ty? hmm nadaję się na to stanowisko ponieważ dużo razu już byłem adminem serwera nawet i opiekunem Zapoznałeś się z obowiązkami? TAK Edited October 20, 2018 by Шрек 1 Link to comment
Użytkownik Jak nie palisz to nie zyje Posted December 16, 2018 Użytkownik Share Posted December 16, 2018 (edited) Wiek? : 19 Czas spędzony na serwerze? : https://www.gametracker.com/player/Jak nie palisz to nie zyjesz/54.36.186.16:27045/ Znajomość amxmodmenu? : 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? : Zależy jaką będę miał zmiane w pracy. Kontakt? [ Gg, steam ] : Gg,steam,pw Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] : Tak Dlaczego to właśnie Ty? : Często gram na tym serwerze i bardzo często widze cziterów itd. Chciałbym zrobić porządek na tym serwerze, bo naprawde fajnie mi się tam gra. Zapoznałeś się z obowiązkami? : Tak Edited December 16, 2018 by Jak nie palisz to nie zyje Link to comment
Użytkownik∙ lypik000 Posted December 23, 2018 Użytkownik∙ Share Posted December 23, 2018 Wiek?:17 lat Czas spędzony na serwerze?: nowy Znajomość amxmodmenu?:7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić?:7 godzin Kontakt? [ Gg, steam ] gg=67214057 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ]:tak Dlaczego to właśnie Ty?:Ponieważ widzę iż dużo adminów nie ma rano albo wieczorem i nie ma kto się zająć serwerem.Chciałbym spróbować u was zostać adminem. Zapoznałeś się z obowiązkami?:tak 2 Link to comment
Użytkownik∙ Lakierka :) Posted December 30, 2018 Użytkownik∙ Share Posted December 30, 2018 Wiek?: 26 Lat Czas spędzony na serwerze?: https://www.gametracker.com/player/SECURITY %3AD/54.36.186.16:27045/ (ps nadrobie) Znajomość amxmodmenu?: Bardzo dobre więc 8/9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić?: 7/8h Kontakt? steam forum nr el mogę podać Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ]: sms Dlaczego to właśnie Ty?: spędzam sporo czasu spodobał mi się serwer gram od dłuższego czasu nidawno zakupiłem steam dlatego takie gt chyba xd pozdro. (Zapoznałem się z obowiązkami ) 1 Link to comment
Użytkownik killforskill84 Posted January 5, 2019 Użytkownik Share Posted January 5, 2019 Dnia 16.08.2018 o 16:21, LandrynCia napisał: Wiek?16 lat Czas spędzony na serwerze?jeszcze nie byłem ale będe cały czas Znajomość amxmodmenu?10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić?5/6 Kontakt? [ Gg, steam ]Steam https://store.steampowered.com Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ]tak Dlaczego to właśnie Ty?chce pomoc w rozwijaniu srwera Zapoznałeś się z obowiązkami?tak 1 Link to comment
Użytkownik PaTrYkus Posted January 29, 2019 Użytkownik Share Posted January 29, 2019 Wiek? 23 Czas spędzony na serwerze? Troche gram ;d Znajomość amxmodmenu? 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? Pracuje w systemie 3 zmianowym ;d Kontakt? [ Gg, steam ] 0:0:28735116 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Tak Dlaczego to właśnie Ty? Hmm , byłem administratorem okolo pół roku na serwerze only awp , ktrory niestety upadl jakis czas temu , wiec jestem Kto mnie zna ten zna . Pozdrawiam Zapoznałeś się z obowiązkami? Tak 2 Link to comment
Użytkownik Krystian :D Posted February 7, 2019 Użytkownik Share Posted February 7, 2019 Wiek? 17 Czas spędzony na serwerze? Troszeczke gram jakies 3-4 dni ;) Znajomość amxmodmenu?7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić?teraz mam ferie od rana do nocy :D Kontakt? [ Gg, steam ]Steam Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ]Aktualnie nie / ale za jakis czas owszem Dlaczego to właśnie Ty? Byłem administratorem wiele razy nawet na only awp raz i wiem co i jak i mam nadzieję że dołącze do tej administracji :) Zapoznałeś się z obowiązkami?Tak Link to comment
Użytkownik katze.#1punch Posted February 17, 2019 Użytkownik Share Posted February 17, 2019 Wiek? 19 lat. Czas spędzony na serwerze? 367 minut i cały czas nabijam więcej. Znajomość amxmodmenu? 8/10 ze względu na to, że byłem już kilka razy adminem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? 2-3 godzinki dziennie, ze względu na pewne obowiązki . Kontakt? [ Gg, steam ] Spokojnie można kontaktować się ze mną na forum, facebooku oraz drogą mailową. Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Nie, brak możliwości. Dlaczego to właśnie Ty? Jestem osobą miłą, kulturalną o nieposzkalowanej opinii. Chciałbym walczyć z cheaterami, którzy psują rozgrywkę innym graczom jednocześnie pilnując porządku na serwerze. Mam nadzieję, że podanie będzie pozytywnie rozpatrzone. Link to comment
Użytkownik KIZIO pyZIO Posted February 18, 2019 Użytkownik Share Posted February 18, 2019 Wiek? 17 lat Czas spędzony na serwerze? ok 7 godz Znajomość amxmodmenu? 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? Dużo dziennie to moge nawet 5 godz Kontakt? [ Gg, steam ] 726697283 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Oczywiście że tak Dlaczego to właśnie Ty? Ponieważ jestem osobą kulturalną na innym serwerze only awp mialem admina wiem co i jak jestem bardzo miły spokojny dobrze rozpoznaje cziterów czasem widze ze nie ma adminów na serwerze i są cziterzy psują graczą zabawe wiec sie przydam Zapoznałeś się z obowiązkami? oczywiście ze tak Serdecznie POzdrawiam Miłego DNia Link to comment
Użytkownik KIZIO pyZIO Posted March 7, 2019 Użytkownik Share Posted March 7, 2019 Nic nie chce tu pisać ale KIedy dostane admina ? Mój nick KIZIO pyZIO Link to comment
Użytkownik∙ Piotr. Posted March 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted March 15, 2019 (edited) Wiek 18 lat Czas spędzony na serwerze 446 minut, ale czaly czas rosnie Znajomość amxmodmenu 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dużo , dziennie spedzam na cs 1.6 6-7 godzin Kontakt? [ Gg, steam ] GG: 45394295 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Oczywiście , może być przelew również Dlaczego to właśnie Ty, jestem akwtynym użytkownikiem znam sie na osobach które psują grę ( czitują ), oraz pomocny , dodam tez ze byłem adminem na serwerach typy CoD , only DD2 , AWP Zapoznałeś się z obowiązkami? Tak , wygladają jak na każdej sieci Serwerowej Tutaj zostawie link do GT : https://www.gametracker.com/player/piotr./54.36.186.16:27045/ Edited March 15, 2019 by Puyeb Paweł mini popraweczka Link to comment
Użytkownik∙ Piotr. Posted April 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted April 8, 2019 Wiek? 18 Czas spędzony na serwerze? 2430 minut, minuty ida tylko na + Znajomość amxmodmenu? 6/10 ( sprawdzilem swoje mozliwosci ) Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? 2-3 h Kontakt? [ Gg, steam ] gg 45394295 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] tak Dlaczego to właśnie Ty? Poniwaz mialem juz admina , chyba nie bylo tak zle , bylem aktynwym adminem ( utracilem go na skutek ) stracenia opiekuna Zapoznałeś się z obowiązkami?TaK! Link to comment
Użytkownik krece blatna Posted April 19, 2019 Użytkownik Share Posted April 19, 2019 (edited) WIEK 23 lata pykną Czas spędzony na serwerze? - w sumie 24h Znajomość amxmodmenu? - 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? 4h dziennie Kontakt? [ Gg, steam ] podam na priv Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] tak Dlaczego to właśnie Ty? Uwielbiam only awp i spodobał mi się ten serwer ale odkąd gram na tym serwerze to nie widziałem ani jednego admina. Byłem opiekunem serwera i prowadzilem go przez dluzszy czas na dużej sieci aczkolwiek to byl JB to nie zmienia faktu mojego doswiadczenia. Ogarniam wszystko, kulturka, dojrzałość. Po mojej juz kilkunastoletniej przygodzie jeszcze ta gra mi sie nie znudzila i wciaz jest na topie strzelanek online u mnie Zapoznałeś się z obowiązkami? tak Edited April 19, 2019 by krece blatna Link to comment
Użytkownik snatchie Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Wiek? 16 Czas spędzony na serwerze? w sumie jest to okolo 10h Znajomość amxmodmenu? 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? 2-3h dziennie Kontakt? [ Gg, steam ]- gg 53924215 steam: Zajaczeg69 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Dogadamy się. Dlaczego to właśnie Ty? Ponieważ kocham grać awp i grać na serverach typu only awp i mam ostatnio bardzo dużo czasu na gre bo nadszedł wkońcu koniec roku szkolnego. Do tego dodam że na tym serverze gram od jakiś 2 tygodni i bardzo mi się spodobał ale jest jeden wielki minus za każdym razem jak gram to nie spotkałem jeszcze żadnego admina na tym serverze i do tego często zdarza mi się widzieć jak gość ma wh i strzela przez skrzynki banie, jest to bardzo irytujące nie tylko dla mnie jak i dla innych graczy i przez to z 15-20 osob jest nagle 5-10 osob. Chciałbym również dodać że praca jako admin nie jest mi obca bo byłem kilku krotnie adminem a innych modach jak i na tym. Zapoznałeś się z obowiązkami? Tak. Link to comment
Użytkownik∙ thr Posted June 7, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 7, 2019 Wiek? 17 Czas spędzony na serwerze? 19 godzin 1151 minut Znajomość amxmodmenu? Szczerze nie adminowałem w cs 1,6 od 3 lat ale amxmodmenu jest banalne więc nie będzie problemu zebym sobie poprzypominał co i jak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? Dużo Kontakt? [ Gg, steam ] mój steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198856689601/ Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Narazie nie wiem, raczej nie ale jak mnie przyjmiecie bo w lipcu zaczynam robote "wakacyjną" zeby sobie dorobić to na luzie moge płacić wam te składki Dlaczego to właśnie Ty? Ponieważ znam juz większą cześć community serwra i dobrze się z kazdym dogaduję. Mam duzo czasu na gre oraz jestem obeznany z csem wiem kiedy ktoś czituje ponieważ gram w tą gre od 2011 roku ;] A co do podania namówił mnie 1 z adminów Urumci pozdrawiam mordeczko! Zapoznałeś się z obowiązkami? Tak zapoznałem się. Link to comment
Użytkownik∙ .Piotr. Posted June 25, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 25, 2019 Wiek? 18 Czas spędzony na serwerze? https://www.gametracker.com/player/BamM./54.36.186.16:27045/ link do gt , caly czas na + 644 Znajomość amxmodmenu? 6/7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? duzo , pracuje glownie na nocki Kontakt? [ Gg, steam ] gg , fb , TS3 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] oczywiscie ze ptak Dlaczego to właśnie Ty?jestem aktywnym graczem , gralem kiedys pod innym nickiem na tym Serwerze Zapoznałeś się z obowiązkami?tak! cos od siebie? nazywam sie Pawel mam 18 lat , obecnie sie nie ucze , pracuje , lubie grac w cs , informatyke ( programowanie C++ ) , grafika tez sie troszku zajmuje , bylem w szkole gastronomicznej , czas wolny spedzam albo na lol'u albo C.s 1.6 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted July 19, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted July 19, 2019 Otwieram, zapraszamy do pisania podań 2 Link to comment
Użytkownik∙ Imiła2k12 Posted July 19, 2019 Użytkownik∙ Share Posted July 19, 2019 Wiek? 16 Czas spędzony na serwerze?https://www.gametracker.com/server_info/54.36.186.16:27045/top_players/?query=Deacon Wiem bardzo mało czasu spędziłem ale to można z łatwością nadrobić Znajomość amxmodmenu?7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić?4/5h Kontakt? [ Gg, steam ]Gg 67075850 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ]Tak ale PSC Dlaczego to właśnie Ty? Ponieważ z tego co widzę są potrzebni admini i chciałbym zachować porządek na serwerze od cziterów i jeszcze chciałbym aby na serwerze była miła atsmofera. Zapoznałeś się z obowiązkami?Tak zapoznałem się Link to comment
Użytkownik aezc Posted July 24, 2019 Użytkownik Share Posted July 24, 2019 Wiek? 21 Czas spędzony na serwerze? https://www.gametracker.com/player/FIREFIREFIREFIRE/54.36.186.16:27045/ Znajomość amxmodmenu? Wszystkie komendy znam, dodatkowe w miarę też. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? Myślę, że 2-5h nawet dziennie Kontakt? [ Gg, steam ] Steam Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Nie Dlaczego to właśnie Ty? Jest mało adminów na serwerze, lata sporo osób na wh, dodatkowo jestem kulturalny, więc i zapanuje nad wyzwiskami na serwerze. Zapoznałeś się z obowiązkami? Tak Link to comment
Użytkownik Sprite! -_- Posted August 4, 2019 Użytkownik Share Posted August 4, 2019 Wiek? 15 Czas spędzony na serwerze? malutko ale ciągle rośnie, historie z serwerem zacząłem dzisiaj https://www.gametracker.com/player/Franek z Blanek/54.36.186.16:27045/ Znajomość amxmodmenu? 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić? 11h dziennie Kontakt? [ Gg, steam ] gg >> 67434942 Składka? 11.07 Sms [ Tak/Nie ] Tak Dlaczego to właśnie Ty? Ponieważ jestem aktywny co wskazuje punkt 4, a to ze mam 100 minut nie znaczy, ze nie ogarniam funkcji admina na owym serwerze, a gdy nie ma admina a jest cheater, ciezko sie gra Zapoznałeś się z obowiązkami? Tak 1 Link to comment
Użytkownik nawias Posted September 16, 2019 Użytkownik Share Posted September 16, 2019 Nick:nawias Wiek:20 Doświadczenie:Hmm pomyślmy,niezliczona liczba posiadania flag na serwerze.Pełnienie opiekuna serwera także kilkukrotnie,jak i doświadczenie kilkanaście wiosenek :) Mikrofon(Tak/Nie):tak Obowiązkowa platforma STEAM:Tak Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/nawias/54.36.186.16:27045/ Znajomość AMXX:7 Obowiązkowa składka(11,07 SMS):Nie koniecznie :) Piszę za namową Właściciela serwera Luckiego :) 1 Link to comment
Użytkownik MixMen Posted September 18, 2019 Użytkownik Share Posted September 18, 2019 Nick: MixMen Wiek: 17 Doświadczenie: 8 lat gry + bycie opiekunem + setka adminów(AIM/DD2/MIX/ itp) Mikrofon(Tak/Nie): Tak Obowiązkowa platforma STEAM: Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/MixMen/54.36.186.16:27045/ Znajomość AMXX: 8,9/10 Obowiązkowa składka(11,07 SMS): Nie Link to comment
Recommended Posts