Użytkownik dino Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Nick: dino Wiek: 16 lat Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198315050718 Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/dino/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: W czasie wolnym conajmniej 8-10 godzin. Wiedza o SM [0/10]:5/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Siemka, mam na imię Patryk. Dużo gadam, czasami nawet za dużo. Co do zainteresowań, aktywnie spędzam czas przed komputerem grając w gry . Edytowane 5 Maja 2020 przez dino 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DRAJKER Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Na Tak +wiek +GT +Prime +rozgadany +/-SM -podanie nie powala -kilka zdań o sobie Proponuje okres próbny 3 Odnośnik do komentarza
Premium Jupikk Opublikowano 5 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 +/- wiek +Gt +/- Sm +Prime Jestem na Tak 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 +/- wiek +/- sm + gt + prime + aktywny - podanie pisane na kolanie - mało o sobie powiedziałeś, pisząc podanie powinieneś coś więcej wydusić aby mona było Cię poznać Nie używamy koloru czerwonego (: W strone bardziej na nie ale może być okres próbny. Dzięki 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 +/- wiek +staż w grze +/- sm +I to wielki za to, że po odrzuceniu zeszłego podania poprawiłeś kulturkę na serwerze Jestem na TAK narazie okres próbny ale liczę na to , że z takim podejściem jakie teraz masz zostaniesz na dłużej. Zgłosisz sie do mnie potem na steam to ogarniemy tego sm. Pozdrawiam Dr3SiK 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi