Użytkownik Old_Hell Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 1. Na kogo składasz skargę: Admin 2. Twój nick na serwerze: Hades 3. Nick osoby oskarżonej: Yucon 4. Dlaczego składasz skargę: Dostałem bana bez ostrzeżenia za wyzywanie 5. Data i godzina zdarzenia: 05-05-2020 14:21 6. Opis sytuacji: Zaczęła się runda poczym poszedłem do okna z AWP i po stronie TT zabił mnie Pawmak którego zwyzywałem tak jak zawsze się na wzajem wyzywamy, inni administratorzy serwera np: Zakizyt, Old Fucker, Bykol czy nawet Nikodem nas gagują albo kickuja z upomnienie, jeszcze nigdy nie dostałem 30 min bana za wyzywanie 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): Całę zdarzenie może potwierdzić Pawmak który też dostał bana od razu po mnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yucon Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Przeprosiłem i usunąłem bana Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 8 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi