Użytkownik∙ pixaa Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Twój Nick: Wlatujemy na pixie Nick oskarżonego: Madzia/hrypka Czas zdarzenia: 5 maja godzina 16;10 IP/SID oskarżonego: Powód skargi: ta ciota nie powinna być administratorem na surfie niedość ze wbija typ 1 raz dziennie i spedza na servie 30/40 minut to jest banuje za Tekst który wam za chwile przedstawie Opis sytuacji: gość po tekscie ee chrypka transie gadałem z essa i te skiny dla vipow maja być usniete więc juz nie bedzie ochronki przed headshotem po czym typ zajebał mi bana na 7 dni jak to jest mozliwe ? prosze sprawdzić logi i kurwa zróbcie coś z tym bo jestem tam top1 graczem a mnie jakis pajac banuje na 7 dni pozdrawiam Dowody (Demko,ssy,świadkowie): 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 EDIT: Więc nie pisz głupot na czacie że posiadasz admina bo wprowadziłeś mnie w błąd w takim razie @madziachrypka miała dać Ci prawo bana sądząc po twoim zachowaniu ban jak najbardziej słuszny. Nikogo to nie interesuję że jesteś TOP1 każdy jest równy na serwerze. @Trivor podejmij decyzję. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pixaa Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Admin nie ma prawda banować admina ? ja nie jestem adminem jestem top 1 graczem na servie i nikogo nie prowokuje Prosze przeczytać Opis sytuacji Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Skargi bez dowodów nie będą rozpatrywane, zostaną natomiast natychmiastowo zamknięte. Dowodem w przypadku reklamy/obrazy/nadmiernego przeklinania na czacie, itp. jest zrzut ekranu (Screenshot), a w przypadku wspomagaczy jest to demko. Twoim obowiązkiem jest przygotowanie dowodów na danego admina. Zamykam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi