Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga Taikun

liluziverciak

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: lil uzi
2. Nick zgłaszanego Admina / Gracza: Taikun
3. Powód zgłoszenia: Wykorzystywanie uprawnien opiekuna serwera
4. Data wydarzenia:3-4-5 maja
5. Dowody(Wymagane): Demko wczoraj 23-24 reszty nie do konca pamietam.
6. Coś od siebię(opcjonalne):wczoraj dał redwoodowi admina aby zeslayowal jednego gracza po czym mu zabral, rozdawal vipy, dzis czy chuj wie tam kiedy zaakceptowal podanie RedWooda, ktory nawet nie ma mikrofonu, a admin powinien miec raczej mikrofon, a nawet nie ma jak zweryfikowac jego wieku, Taikun z redwoodem to najlepsi koledzy, pewnie dlatego zaakcrptował go do administracji. np wczoraj kolo 23 oslepil kazdego pare rund z kolei a potem nacpal, na serwerze byli : Kajtas. Coblerek, i innych osob nie pamietam.

Edytowane przez liluziverciak
  • Użytkownik

z tymi eventami to wsm prawda co taikun napisal nizej, slapnal go tam pare razy czy raz nic sie wsm nie stalo 

Edytowane przez rzuffik
  • Użytkownik

Witaj "mały uzi" 
Do rzeczy:
- slay =/= slap. Gracz Redwood otrzymał ode mnie pozwolenie na SLAPnięcie gracza Drajker z takiego powodu, gdyż Drajker nazwał mnie grubym. Dobrze wiemy, że słowo "gruby" było użyte dla żartów. Redwood slapnął go dwa razy z tego powodu (dla żartu). - Całą sytuacje wyjaśniłem Drajkerowi więc nie za bardzo rozumiem co cie to obchodzi.
- Ja decyduje kto zostaje adminem a kto nie.
- Rozdawanie VIPów jest rodzajem Konkursu, do których jako Opiekun mam prawo. VIPy są rozdawane na dzień. Przykro mi, że się nie załapałeś. 
- Eventy na serwerze typu: "ciuciubabka", "Party round" jest tylko w godzinach nocnych i tylko na runde-dwie. Uprzednio informuje z wyprzedzeniem o takim evencie. Ponadto otwieram głosowanie które decyduje czy odbędzie się event czy nie. Skoro większość głosów była na TAK to takowy event się wydarzył. 

W moim stwierdzeniu skarga jest niesłuszna i na siłę.
1. Nie powinieneś mi mówić kogo mam przyjmować a kogo nie.
2. Nie udzielaj się, jeśli nie jestem obeznany w temacie -> tutaj w wymaganiach na admina.
3. Wulgarność, wyzywanie za które dostałeś bana sprawiło twoją obrazę do mnie. Skoro jesteś wkurzony na mnie, przeczytaj regulamin i stosuj się do niego. Widzę, że pod wpływem emocji składasz tę skargę.

Czekam na odpowiedź Innych jak i samego właściciela: @Cotuo.

• Użytkownik

slay - to nie był slay tylko slap za 0 hp

- vip - konkurs

-oślepienie - rodzaj zabawy, na którą było głosowanie 

-naćpanie - rodzaj zabawy, na którą było głosowanie

Skarge uważam za niesłuszną 

xKacpersky.png

• Użytkownik

@liluziverciakSerio? już Ci wyjaśniam. Administracja jest poinformowana o wieczornych/nocnych zabawach na serwerze opisanych przez @Taikunwyżej i nie ma nic przeciwko temu o ile reszta graczy się zgadza.

To że Redwood dostał admina to decyzja Taikuna, który ma do tego pełne prawo, dodatkowo wątpię aby faworyzował kogokolwiek na stanowisko admina. 

Miałeś prawo nie wiedzieć o "zabawach" na serwerze, ale żeby pisać skargę? wystarczyło się zapytać o co chodzi :)

• Użytkownik
14 godzin temu, pycek napisał:

@liluziverciakSerio? już Ci wyjaśniam. Administracja jest poinformowana o wieczornych/nocnych zabawach na serwerze opisanych przez @Taikunwyżej i nie ma nic przeciwko temu o ile reszta graczy się zgadza.

To że Redwood dostał admina to decyzja Taikuna, który ma do tego pełne prawo, dodatkowo wątpię aby faworyzował kogokolwiek na stanowisko admina. 

Miałeś prawo nie wiedzieć o "zabawach" na serwerze, ale żeby pisać skargę? wystarczyło się zapytać o co chodzi :)

Tu jest wszystko wyjaśnione dokładnie, nie będę się powtarzał.

Skarge odrzucam 

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]