Użytkownik JUMPHUMP Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Twój nick: JUMPHUMP Nick oskarżonego: Miloszeeek Powód oskarżenia: fk Opis sytuacji: Mielismy nakaz noszenia czapki afro. Miloszeeek odwołał wszystkie nakazy i zakazy, wiec ja zdjąłem czapke. Następnie zabił mnie za brak czapki, a nie bylo trzeba juz jej nosic. Dowody(Ssy / Rozpisane demko): Na serwerze był wtedy własciciel serwera : chomik , wiec myślę że dowodów nie trzeba. Proponowana kara: ban na minimum trzy godziny 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Simon Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Odrazu Degrada i bana Perm dla stulejarza A tak szczerze to takie skargi to mozesz sobie na teamspeaku skladać, za to moglby Ci dać ewentualnie duszka ( jakbyś poprosił) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JUMPHUMP Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 18 minut temu, Simon napisał: Odrazu Degrada i bana Perm dla stulejarza A tak szczerze to takie skargi to mozesz sobie na teamspeaku skladać, za to moglby Ci dać ewentualnie duszka ( jakbyś poprosił) wystarczy mi ban na 3godziny, bo on kazdemu za wszystko daje bany to niech i jego sprawiedliwosc dopadnie.. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Admin dostaje ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi