Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Twój nick: eQ` Nowak Nick oskarżonego: @NOiSy Powód skargi: grozenie ddosami Opis sytuacji: Przyszedłem sporwrotem na forum grzecznie się przywitalem ,a kolega wjeżdża zebym z tej sieci wypie*dalał. Data i godzina zdarzenia: 2 min temu Miejsce zdarzenią: chatbox Dowody: Coś od siebie: i taki człowiek zasługuje na owe rangi? 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 8 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Zacznijmy najpierw od tego, że dziwotą jest brak reakcji z strony kogokolwiek na ChatBox'ie. Może nikogo nie było, może ktoś był, nie mam pojęcia. @NOiSy jeśli ktoś Ci nie wchodzi w drogę i nie zaczepia to też nie rób tego w jego stronę. Takie groźby są karalne i kiedyś trafisz na takiego co Ci zgłosi to na Policję i będziesz miał problemy (osobiście znam taką osobę). Ode mnie otrzymujesz 2 punkty na konto, ciesz się, że nie więcej. Jeszcze raz zobaczę takie zachowanie to osobiście dopilnuję, żeby czerwoni ukarali Cię o wiele surowiej Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 8 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi