Użytkownik Adikson Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Connecting to 145.239.23.161:27110... You have been banned from this server Tak mi w konsoli pisze, jak sprawdzam bany na forum to nie mam, a na serwer wejść nie mogę. HELP "_" Ostatni ban mam z dzisiaj 06.05.2020 godz. 00:25:50 za respa który już wygasł. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 6 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Spróbuj zresetować ruter. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Najpierw spróbuj zresetować router i wejdź jeszcze raz na serwer Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Widać jasny komunikat ze masz bana na serwerze. Na twoim miejscu zglosilbym sie do opiekuna serwera na ktorym masz bana...w consoli napewno widnieje jakie ip no i jaki nick gracza. Czesto zdarza sie tak ze jakis bot ze zmiennym ip wbije na twoje I jest ban. Odepnij ruter kilka razy moze pomoze jak ci zmieni ip chyba ze stale masz. A odnośnie routera, również jak odepniesz odczekaj z 1 minute aby się zrestartował. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adikson Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Sąsiad dał neta, bo reset nie pomagał i śmiga, dzięki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi