Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Lucifer1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ♥Lucifer♥

BAN/GAG/MUTE?: BAN

Nick admina banującego: One tap , na serverze się nazywał pełna waliza

Data i czas zdarzenia: 07.05.2020   około 11

Serwer: only mirage #5

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198396860813/

Opis sytuacji:

zbanował mnie  Admin One tap na only mirage #5  za to ,że strzelałem no scopy przez drewno w konektorze nie wiedząc że  przeciwnik tam na prawdę jest 

i nawet go nie trafiłem chyba bo nie wiem czy go trafiłem bo go nie widziałem.  Za

to dostałem bana. Gdybym miał takich więcej akcji czy coś rozumiem ale przypadkowe strzały? i od razu oskarżony o wallhack. Wyjaśniam jak to wyglądało.

byłem w pałacach na A strzelałem przeciwnika  był na schodach i próbowaliśmy się trafić. Było 2 w przeciwnej drużynie zauważyłem jak jeden z nich wyszedł z dżungli to go zabiłem bo miałem AWP tam tego nie było na schodach a jeden z moich widział mid więc pomyślałem ,że może  być za drewnem w konektorze więc próbowałem go trafić myśląc że MOŻE tam być i okazało się że był i tak mnie oskarżono o wallhack przez wymienionego Admina który po prostu nie fajnie stwierdził że  jestem cziterem a grałem już nie raz na tym serwerze. Proszę o od banowania mnie z bana  którego dostałem bezpodstawnie i przez randomowe wydarzenie. Admin powinien mieć więcej dowodów niż jakąś głupią akcje. Powinien bardziej mnie obserwować a nie którzy Admini obserwują swojego podejrzanego nawet 10 min i nie oskarżają go bezpodstawnie i za jedną akcję proszę wyjaśnienie tego wydarzenia. 

Dziękuję serdecznie za przeczytania mojego oskarżenia i mniewam nadzieję ,że mnie zrozumiecie i ta omówiona sytuacja się wyjaśni :)

Edytowane przez Lucifer1
  • Użytkownik∙

@OneTap

Proszę o rozpisanie demka.....

Pomogłem ci? Zostaw + <----

391595681_11(1).png.266673703417c8f27451903fc4c0be33.png

• Użytkownik
W dniu 7.05.2020 o 11:19, Lucifer1 napisał:

Twój nick: ♥Lucifer♥

BAN/GAG/MUTE?: BAN

Nick admina banującego: One tap , na serverze się nazywał pełna waliza

Data i czas zdarzenia: 07.05.2020   około 11

Serwer: only mirage #5

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198396860813/

Opis sytuacji:

zbanował mnie  Admin One tap na only mirage #5  za to ,że strzelałem no scopy przez drewno w konektorze nie wiedząc że  przeciwnik tam na prawdę jest 

i nawet go nie trafiłem chyba bo nie wiem czy go trafiłem bo go nie widziałem.  Za

to dostałem bana. Gdybym miał takich więcej akcji czy coś rozumiem ale przypadkowe strzały? i od razu oskarżony o wallhack. Wyjaśniam jak to wyglądało.

byłem w pałacach na A strzelałem przeciwnika  był na schodach i próbowaliśmy się trafić. Było 2 w przeciwnej drużynie zauważyłem jak jeden z nich wyszedł z dżungli to go zabiłem bo miałem AWP tam tego nie było na schodach a jeden z moich widział mid więc pomyślałem ,że może  być za drewnem w konektorze więc próbowałem go trafić myśląc że MOŻE tam być i okazało się że był i tak mnie oskarżono o wallhack przez wymienionego Admina który po prostu nie fajnie stwierdził że  jestem cziterem a grałem już nie raz na tym serwerze. Proszę o od banowania mnie z bana  którego dostałem bezpodstawnie i przez randomowe wydarzenie. Admin powinien mieć więcej dowodów niż jakąś głupią akcje. Powinien bardziej mnie obserwować a nie którzy Admini obserwują swojego podejrzanego nawet 10 min i nie oskarżają go bezpodstawnie i za jedną akcję proszę wyjaśnienie tego wydarzenia. 

Dziękuję serdecznie za przeczytania mojego oskarżenia i mniewam nadzieję ,że mnie zrozumiecie i ta omówiona sytuacja się wyjaśni :)

• Użytkownik

7:07 - Wychodził z rampy po czym od razu strzelił w ct nie wiedząc o graczu który tam stał. 

11:56 - wskakujesz na schody i zaczynasz skanować gracza będącego w konekcie 

Na demku nie widać nic więcej poza tym że czasami wcelowywałeś się w pozycje w których zawsze byli przeciwnicy , mimo tego że nie było żadnego info od teamu , poza tym sprawdzałem cię już kiedyś ale nie dostałeś bana. Ja nie jestem robotem i też nie jestem perfekcyjny , miałem prawo cię zbanować a ty masz prawo się odwołać. 

http://e90.gotv.pro/srv64441/auto0-20200507-104555-395833492-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl__Only_Mirage___5__agents__ws__knife__gloves__1shot1kill.pl_.dem.zip <-- demo z meczu , w którym został zbanowany. 

• Użytkownik

Niestety nie mam możliwości obejrzenia demo więc odpowiem tak że gdybym na prawdę grał na wallhacku to bym od razu zabił przez ścianę a tak po porostu waliłem no scpoy albo bym od razu zabił w inny sposób a jak już mam doświadczenie w tej grze bo mam więcej godzin niż ty sam więc myślenie mam inne. W tej minucie czyli 7:07 na tym demku co wzoruje sie na twojej odpowiedzi to akurat był skill nie wiem czy wierzysz takie coś nie widze dla mnie powodu abym czitował na jakimś serverze co zaangażowałem się w nim chciałem po prostu zagrać a tu taka heca ban. to troche dziwne ze cziter i by miał takie średnie statystyki. Nadal uważam ,że ban jest nie prawidłowy. Więc nadal proszę o od banowania mnie

40 minut temu, OneTap napisał:

7:07 - Wychodził z rampy po czym od razu strzelił w ct nie wiedząc o graczu który tam stał. 

Edytowane przez Lucifer1
  • Użytkownik
7 godzin temu, Lucifer1 napisał:

Niestety nie mam możliwości obejrzenia demo więc odpowiem tak że gdybym na prawdę grał na wallhacku to bym od razu zabił przez ścianę a tak po porostu waliłem no scpoy albo bym od razu zabił w inny sposób a jak już mam doświadczenie w tej grze bo mam więcej godzin niż ty sam więc myślenie mam inne. W tej minucie czyli 7:07 na tym demku co wzoruje sie na twojej odpowiedzi to akurat był skill nie wiem czy wierzysz takie coś nie widze dla mnie powodu abym czitował na jakimś serverze co zaangażowałem się w nim chciałem po prostu zagrać a tu taka heca ban. to troche dziwne ze cziter i by miał takie średnie statystyki. Nadal uważam ,że ban jest nie prawidłowy. Więc nadal proszę o od banowania mnie

Szczerze to bardzo wątpię w twoje "większe doświadczenie" od mojego. Konto z którego aktualnie korzystam jako administaror jest świeże. A Twoje tłumaczenie odnośnie tego że gdybyś korzystał z Wh to byś odrazu zabijał jest żałosne, każdy próbuje się jakoś kryć a ty nie próbuj się tłumacz w ten sposób, bo możesz próbować robić z kogoś debila ale na mnie ci to nie wyjdzie. 

Ode mnie tyle rozpisze demo jeszcze raz i zobaczymy. 

• Użytkownik
7 godzin temu, OneTap napisał:

11:56 - wskakujesz na schody i zaczynasz skanować gracza będącego w konekcie 

Na demku nie widać nic więcej poza tym że czasami wcelowywałeś się w pozycje w których zawsze byli przeciwnicy , mimo tego że nie było żadnego info od teamu , poza tym sprawdzałem cię już kiedyś ale nie dostałeś bana. Ja nie jestem robotem i też nie jestem perfekcyjny , miałem prawo cię zbanować a ty masz prawo się odwołać. 

http://e90.gotv.pro/srv64441/auto0-20200507-104555-395833492-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl__Only_Mirage___5__agents__ws__knife__gloves__1shot1kill.pl_.dem.zip <-- demo z meczu , w którym został zbanowany. 

Jak złe demo? Brałem link z gotv, chyba że źle skopiowałem, potem to sprawdzę i rozpisze jeszcze raz jeżeli to nie to. 

• Użytkownik
8 godzin temu, Lucifer1 napisał:

Szczerze to bardzo wątpię w twoje "większe doświadczenie" od mojego. Konto z którego aktualnie korzystam jako administaror jest świeże. A Twoje tłumaczenie odnośnie tego że gdybyś korzystał z Wh to byś odrazu zabijał jest żałosne, każdy próbuje się jakoś kryć a ty nie próbuj się tłumacz w ten sposób, bo możesz próbować robić z kogoś debila ale na mnie ci to nie wyjdzie. 

Ode mnie tyle rozpisze demo jeszcze raz i zobaczymy. 

chłopie miałeś jeden powód do zbanowania jeden. podaj chodź 3 sytuacje gdzie jesteś w 100% pewien że ukazuje wallhack czekaj nie podasz wiesz czemu?  BO ICH NIE BYŁO. Na prawdę chcę znowić grę na tym serverze z nikogo nie robie debila bronię się jak mogę bo przeciesz słowa "nie jestem winny" nic tu nie zdziałają bym był bardzo wdzięczny gdybyś to jeszcze raz to rozważył ja nie szukam wrogów chce rozwiązać to kulturalnie.  

• Użytkownik∙

Robi się spam

@OneTappodaj mi demko i minuty na pw

//close

• Shen. zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Czas minął panie adminie.......

UB

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]