Użytkownik Lucifer1 Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: ♥Lucifer♥ BAN/GAG/MUTE?: BAN Nick admina banującego: One tap , na serverze się nazywał pełna waliza Data i czas zdarzenia: 07.05.2020 około 11 Serwer: only mirage #5 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198396860813/ Opis sytuacji: zbanował mnie Admin One tap na only mirage #5 za to ,że strzelałem no scopy przez drewno w konektorze nie wiedząc że przeciwnik tam na prawdę jest i nawet go nie trafiłem chyba bo nie wiem czy go trafiłem bo go nie widziałem. Za to dostałem bana. Gdybym miał takich więcej akcji czy coś rozumiem ale przypadkowe strzały? i od razu oskarżony o wallhack. Wyjaśniam jak to wyglądało. byłem w pałacach na A strzelałem przeciwnika był na schodach i próbowaliśmy się trafić. Było 2 w przeciwnej drużynie zauważyłem jak jeden z nich wyszedł z dżungli to go zabiłem bo miałem AWP tam tego nie było na schodach a jeden z moich widział mid więc pomyślałem ,że może być za drewnem w konektorze więc próbowałem go trafić myśląc że MOŻE tam być i okazało się że był i tak mnie oskarżono o wallhack przez wymienionego Admina który po prostu nie fajnie stwierdził że jestem cziterem a grałem już nie raz na tym serwerze. Proszę o od banowania mnie z bana którego dostałem bezpodstawnie i przez randomowe wydarzenie. Admin powinien mieć więcej dowodów niż jakąś głupią akcje. Powinien bardziej mnie obserwować a nie którzy Admini obserwują swojego podejrzanego nawet 10 min i nie oskarżają go bezpodstawnie i za jedną akcję proszę wyjaśnienie tego wydarzenia. Dziękuję serdecznie za przeczytania mojego oskarżenia i mniewam nadzieję ,że mnie zrozumiecie i ta omówiona sytuacja się wyjaśni Edytowane 8 Maja 2020 przez Lucifer1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 @OneTap Proszę o rozpisanie demka..... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik OneTap Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 7.05.2020 o 11:19, Lucifer1 napisał: Twój nick: ♥Lucifer♥ BAN/GAG/MUTE?: BAN Nick admina banującego: One tap , na serverze się nazywał pełna waliza Data i czas zdarzenia: 07.05.2020 około 11 Serwer: only mirage #5 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198396860813/ Opis sytuacji: zbanował mnie Admin One tap na only mirage #5 za to ,że strzelałem no scopy przez drewno w konektorze nie wiedząc że przeciwnik tam na prawdę jest i nawet go nie trafiłem chyba bo nie wiem czy go trafiłem bo go nie widziałem. Za to dostałem bana. Gdybym miał takich więcej akcji czy coś rozumiem ale przypadkowe strzały? i od razu oskarżony o wallhack. Wyjaśniam jak to wyglądało. byłem w pałacach na A strzelałem przeciwnika był na schodach i próbowaliśmy się trafić. Było 2 w przeciwnej drużynie zauważyłem jak jeden z nich wyszedł z dżungli to go zabiłem bo miałem AWP tam tego nie było na schodach a jeden z moich widział mid więc pomyślałem ,że może być za drewnem w konektorze więc próbowałem go trafić myśląc że MOŻE tam być i okazało się że był i tak mnie oskarżono o wallhack przez wymienionego Admina który po prostu nie fajnie stwierdził że jestem cziterem a grałem już nie raz na tym serwerze. Proszę o od banowania mnie z bana którego dostałem bezpodstawnie i przez randomowe wydarzenie. Admin powinien mieć więcej dowodów niż jakąś głupią akcje. Powinien bardziej mnie obserwować a nie którzy Admini obserwują swojego podejrzanego nawet 10 min i nie oskarżają go bezpodstawnie i za jedną akcję proszę wyjaśnienie tego wydarzenia. Dziękuję serdecznie za przeczytania mojego oskarżenia i mniewam nadzieję ,że mnie zrozumiecie i ta omówiona sytuacja się wyjaśni Odnośnik do komentarza
Użytkownik OneTap Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 7:07 - Wychodził z rampy po czym od razu strzelił w ct nie wiedząc o graczu który tam stał. 11:56 - wskakujesz na schody i zaczynasz skanować gracza będącego w konekcie Na demku nie widać nic więcej poza tym że czasami wcelowywałeś się w pozycje w których zawsze byli przeciwnicy , mimo tego że nie było żadnego info od teamu , poza tym sprawdzałem cię już kiedyś ale nie dostałeś bana. Ja nie jestem robotem i też nie jestem perfekcyjny , miałem prawo cię zbanować a ty masz prawo się odwołać. http://e90.gotv.pro/srv64441/auto0-20200507-104555-395833492-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl__Only_Mirage___5__agents__ws__knife__gloves__1shot1kill.pl_.dem.zip <-- demo z meczu , w którym został zbanowany. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucifer1 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Niestety nie mam możliwości obejrzenia demo więc odpowiem tak że gdybym na prawdę grał na wallhacku to bym od razu zabił przez ścianę a tak po porostu waliłem no scpoy albo bym od razu zabił w inny sposób a jak już mam doświadczenie w tej grze bo mam więcej godzin niż ty sam więc myślenie mam inne. W tej minucie czyli 7:07 na tym demku co wzoruje sie na twojej odpowiedzi to akurat był skill nie wiem czy wierzysz takie coś nie widze dla mnie powodu abym czitował na jakimś serverze co zaangażowałem się w nim chciałem po prostu zagrać a tu taka heca ban. to troche dziwne ze cziter i by miał takie średnie statystyki. Nadal uważam ,że ban jest nie prawidłowy. Więc nadal proszę o od banowania mnie 40 minut temu, OneTap napisał: 7:07 - Wychodził z rampy po czym od razu strzelił w ct nie wiedząc o graczu który tam stał. Edytowane 9 Maja 2020 przez Lucifer1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OneTap Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 7 godzin temu, Lucifer1 napisał: Niestety nie mam możliwości obejrzenia demo więc odpowiem tak że gdybym na prawdę grał na wallhacku to bym od razu zabił przez ścianę a tak po porostu waliłem no scpoy albo bym od razu zabił w inny sposób a jak już mam doświadczenie w tej grze bo mam więcej godzin niż ty sam więc myślenie mam inne. W tej minucie czyli 7:07 na tym demku co wzoruje sie na twojej odpowiedzi to akurat był skill nie wiem czy wierzysz takie coś nie widze dla mnie powodu abym czitował na jakimś serverze co zaangażowałem się w nim chciałem po prostu zagrać a tu taka heca ban. to troche dziwne ze cziter i by miał takie średnie statystyki. Nadal uważam ,że ban jest nie prawidłowy. Więc nadal proszę o od banowania mnie Szczerze to bardzo wątpię w twoje "większe doświadczenie" od mojego. Konto z którego aktualnie korzystam jako administaror jest świeże. A Twoje tłumaczenie odnośnie tego że gdybyś korzystał z Wh to byś odrazu zabijał jest żałosne, każdy próbuje się jakoś kryć a ty nie próbuj się tłumacz w ten sposób, bo możesz próbować robić z kogoś debila ale na mnie ci to nie wyjdzie. Ode mnie tyle rozpisze demo jeszcze raz i zobaczymy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik OneTap Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 7 godzin temu, OneTap napisał: 7:07 - Wychodził z rampy po czym od razu strzelił w ct nie wiedząc o graczu który tam stał. 11:56 - wskakujesz na schody i zaczynasz skanować gracza będącego w konekcie Na demku nie widać nic więcej poza tym że czasami wcelowywałeś się w pozycje w których zawsze byli przeciwnicy , mimo tego że nie było żadnego info od teamu , poza tym sprawdzałem cię już kiedyś ale nie dostałeś bana. Ja nie jestem robotem i też nie jestem perfekcyjny , miałem prawo cię zbanować a ty masz prawo się odwołać. http://e90.gotv.pro/srv64441/auto0-20200507-104555-395833492-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl__Only_Mirage___5__agents__ws__knife__gloves__1shot1kill.pl_.dem.zip <-- demo z meczu , w którym został zbanowany. Jak złe demo? Brałem link z gotv, chyba że źle skopiowałem, potem to sprawdzę i rozpisze jeszcze raz jeżeli to nie to. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucifer1 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 8 godzin temu, Lucifer1 napisał: Szczerze to bardzo wątpię w twoje "większe doświadczenie" od mojego. Konto z którego aktualnie korzystam jako administaror jest świeże. A Twoje tłumaczenie odnośnie tego że gdybyś korzystał z Wh to byś odrazu zabijał jest żałosne, każdy próbuje się jakoś kryć a ty nie próbuj się tłumacz w ten sposób, bo możesz próbować robić z kogoś debila ale na mnie ci to nie wyjdzie. Ode mnie tyle rozpisze demo jeszcze raz i zobaczymy. chłopie miałeś jeden powód do zbanowania jeden. podaj chodź 3 sytuacje gdzie jesteś w 100% pewien że ukazuje wallhack czekaj nie podasz wiesz czemu? BO ICH NIE BYŁO. Na prawdę chcę znowić grę na tym serverze z nikogo nie robie debila bronię się jak mogę bo przeciesz słowa "nie jestem winny" nic tu nie zdziałają bym był bardzo wdzięczny gdybyś to jeszcze raz to rozważył ja nie szukam wrogów chce rozwiązać to kulturalnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Robi się spam @OneTappodaj mi demko i minuty na pw //close Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Czas minął panie adminie....... UB Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi