Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Wymagania: Znajomość ortografii ✔ Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej tydzień temu ✔ Posiadane 20 postów ✔ Umiejętność czytania ze zrozumieniem ✔ Znajomość regulaminu ✔ Minimum 15 lat ✔ Brak ostrzeżeń na forum ✔ Platforma Steam bez bana na AC/BL itp. ✔ Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. ✔ UBT 1.6 czy UBT GO: Aktualnie nie ma osóbki na funkcje UBT CsGo. A więc postanowiłem zrobić podanie na UnBanTeam CsGo Nick: shreKk. Imię: Mam na imię Nataniel Wiek (dokłada data): 31.10.03 SID: https://steamcommunity.com/id/6756751231231231/ Malutkie szczegóły -> https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:190667102 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem w stanie poświęcić dużo czasu na forum, od trzech godzin do sześciu. Opisz siebie: Mam na imię Nataniel, mam 16 lat i mieszkam w Angli na malutkiej wyspie Wielka Brytania. Może bardziej się rozpiszę o swojej przygodzie z grami tak więc praktycznie pół swojego życia poświęciłem CS'owi, zaczynając od gry dla zabawy, poprzez tryhardowanie w CS:GO, gdzie doszedłem dość wysoko (rangą), Po za tym uwielbiam chodzić na imprezy, spotykać się ze znajomymi, słuchać muzyki i oglądać dobre filmy i seriale. Dlaczego akurat Ty?: Dość dawno temu pełniłem funkcję UBT. Mam bardzo spore doświadczenie i staż w grze, potrafię bez problemów rozpisać demko i zawsze staram się podjąć słuszną decyzję (na każdej płaszczyźnie) i myślę, że to jest najważniejsze. Staram się być jak najbardziej aktywny oraz bardzo się angażuję. Staram się robić wszystko najlepiej jak potrafię, pokazywać z dobrej strony oraz postępować zgodnie z zasadami. Jestem uczciwy, szczery, pomocny a co najważniejsze staram się jak najbardziej sprawiedliwie i logicznie podchodzić do wszystkich spraw szybko, krótko i na temat. Oczywiśćie potrafię równieź przyznać się do błędu. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mocne 8/10 Kontakt: Ts Forum Discord, i wiele więcej ;P 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik ThePrinterIsStrong Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Na tak +wiek, +czas, +Mocno rozpisane Zdanie "Dlaczego Ty?" + Umiejętności. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NOiSy Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jestem za okresem próbnym dlaczego? > Autor podania spełnia wszystkie wymagania > Podanie napisane ładnie > Podanie przekonuje > Aktualnie nie ma UBT CS:GO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 +Wiek +Podanie +Doświadczenie Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 7 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Na tak + doświadczenie + podanie + wiek + wymagania 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Okres próbny Podanie ładnie napisane Brakuje UBT CS:GO Wydaje się być dojrzały i ogarnięty 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi