Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Nowy Serwer? Wyraź swoją opinię!

sh1zo_nnjl

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Witajcie, wychodzę dzisiaj z zapytaniem do społeczności naszej sieci odnośnie nowego serwera, jeden z właścicieli serwera u nas ma zamiar postawić serwer JailBreak w CS:GO. Jak wiadomo nie jest się go w stanie jakkolwiek rozkręcić bez ekipy na start. Pierwsze ważne pytanie od nas, czy chcielibyście, aby w ogóle taki tryb powstał na naszej sieci, drugie pytanie zarazem prośba:
Poszukujemy ekipy na start tzw "wardenów". Kim są wardeni? Wardeni to są strażnicy prowadzący grę po stronie antyterrorystów wydający polecenia więźniom (graczom tt). Kiedyś był taki temat założony przez jednego z użytkowników forum, w którym dużo ludzi chciało, żeby taki serwer powstał.

Oczywiście śmiało możecie również pisać wasze propozycję co mogłoby się na takim serwerze znaleźć, aby urozmaicić rozgrywkę, osoby chętne proszę zgłaszać się w tym poście, a @Cotuo pewno się do was odezwie ;)

• Dzięki 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Premium

Takie serwery się kręcą ale jak wspomniałeś potrzebna jest zgrana i "doświadczona" ekipa. Ja jestem jak najbardziej za postawieniem tylko żeby nie była to zajawka na 1/2 miesiące i serwer upadnie. 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik∙

Tryb jest generalnie pracą doświadzczoną przydałaby się osoba z bardzo dużym zaangażowaniem... Ekipa tymbardziej zgranie musi być. Jestem za

Pomogłem ci? Zostaw + <----

391595681_11(1).png.266673703417c8f27451903fc4c0be33.png

• Użytkownik

Klasycznie wszyscy będą za postawieniem, chociaż będzie tam grało może 20% osób wypowiadających się..

Połowę rozgrywki w cs 1.6 przesiedziałem właśnie na tym modzie u Trivor'a czy Pawiana ;c

Najpierw przydałyby się testy, bo to mod napchany pluginami xdd

Na start chętnie pomogę nawet jako warden, trochę zabaw jeszcze się pamięta :x

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Legends Never Die

Jeeeej ale fajnie, a tak na serio czy ja wiem czy to taki fajny pomysł, bo z tego co wiem to serwery tego typu cieszą się słabą popularnością a jak już to na palcach jednej reki policzysz lie takich serwerów jest fajnych wiec mam takie mieszane uczucia 

• Użytkownik∙

Moim skromny zdaniem pomysł sam w sobie jest dość spoko, lecz czy rozwinie się na tyle aby przynosił jakieś korzyści, min. cieszyłby/charakteryzował się dużą ilością/aktywnością graczy? Tutaj śmiem twierdzić, że wątpię z tego co zdążyłem zauważyć po innych serwerach. Również tak jak wyżej koledzy napisali, jak już by owy serwer miałby wystartować to liczba osób w procentach, którzy byli za postawienie i by czynnie uczestniczyli w życiu serwera wynosiłaby max 20%. Więc jeżeli są chęci na postawienie to zawsze warto spróbować, a co będzie dalej i czy się rozwinie czy nie, zobaczymy. 

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

Byłoby fajnie jakby taki serwer powstał , nawet jeśli uzbiera sie dużo osób na sam start to i tak po tygodniu liczba osób zmaleje strasznie dużo . Jestem neutralny

• Użytkownik

Moim zdaniem fajny pomysł, na pewno server będzie cieszył się na początku dużym zainteresowaniem i oby tak zostało. Jestem na tak :> 

• Użytkownik

Sam za jailbreakiem nie przepadam. Jakoś mnie do tego trybu nie ciągnęło, lecz jest sporo osób które taki tryb lubią, lecz takie osoby już prawdopodobnie mają już jakiś serwer na którym zawsze grają i wątpię, że przeniosą się na inny. Musiałby być bardzo dobrze zrobiony z wykupionymi reklamami, żeby się rozkręcił. Imo zobaczyłbym chętniej na sieci serwery typu: Bhop, retakes, BaseBulider lub ZombieMod. Decyzja zależy od administracji of course.  

g00wn0.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]