Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Wierzycie w różne pogłoski, legendy i inne? Czy może w ludzi wierzycie? A może nie wierzycie w nic to napiszcie czemu Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 7 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Wierzę w legendy ;3 zależy które, różne powiedzonka dotyczące por roku i pogody są fajne, ale je to z dystansem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Wierzę w legendy, ale nie te bajkowe. Jeżeli chodzi o takie historyczne to myślę, że skoro powstały to trochę sensu i prawdy w tym musi być. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dokładnie nie mogę wytłumaczyć mojego wyboru jak i rozbudować mojej wypowiedzi, ale wierze w legendy. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Ponoć w każdej legendzie jest trochę prawdy Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 8 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 No jakoś te historie musiały powstać wiec coś w tym jest, tak wierze w legendy oczywiście Tylko w niektóre. Święty Mikołaj zawsze zostanie w moim sercu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Wierze ale w niektóre, pamiętajcie ze Święty Mikołaj nie istnieje. Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 8 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Ze względu na liczne porażki, wątpiłem w większość. Lecz teraz, czy mogę powiedzieć że wierzę w cokolwiek, nie wiem aczkolwiek istnieje taka szansa i możliwość, że po prostu zacznę w to wierzyć. Tak jak zacząłem wierzyć w..."" "Ciąg dalszy nastąpi"... Kłamałem nie nastąpi Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi