Użytkownik LocoMaestro Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: LocoMaestro Nick oskarżonego: iskiu Powód skargi: Olewanie tematów o cheat, temat wisi kilka godzin, UB jak i opiekun aktywny na forum (zajmują się czymś innym) Na cholere wam ta ranga ja się pytam ? Opis sytuacji: Wstawiłem zgłoszenie na gracza z aim, od ponad 3h nie da się grać, team unban sprawdzał to zgłoszenie zero reakcji. Data i godzina zdarzenia: 15;30 - 7.05.20 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: Edytowane 7 Maja 2020 przez LocoMaestro Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 7 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Zamykam na prośbę oskarżającego. 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 7 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 7 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Witaj. Rozumiem Twoje zniecierpliwienie, ale sam wiesz że @iksiutylko sprawdzał temat na telefonie, ponieważ w domu go nie było. Druga sprawa UBT ma odpowiednią ilość czasu na zapoznanie się z tematem. Znam ludzi z UBT i wiem, że jeśli mają taką możliwość zająć się daną sprawą, to robią to. Skargę odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi