Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 1. Imię: Kamil 2.Twój nick na serwerze: Krixo 3. Aktualny wiek: 16 lat 4. Czas spędzony na serwerze: Po dokładnym sprawdzeniu mam 70h 5. W jakich godzinach grasz?: od 9-23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 5/10 7. Czy posiadałeś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś kiedyś karany na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś posiadać tę funkcję?: Mam dobry kontakt z ludźmi z serwera jak i z sieci. Miałem już admina na serwerach tej sieci. Dużo czasu mam więc będę aktywnym adminem. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Krixo/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:454642472 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taikun Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 + wiek + czas na serwerze + były admin + PRIME +/- podanie - znajomość SM (da się podszkolić) - wulgarne nicki Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Jestem na TAK: + Godziny + Wiek + Posiadanie admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xSerduszko Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 jestem za okresem próbnym -gt +wiek -sm +były admin Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 9 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Kamilku.. Ja również jestem na TAK: - adminem byłeś dobrym, więc pojęcie masz - Skarg, na Twoją pracę nie było więc to kolejny + Na serwerze widzę Cię bardzo często + Znam Cię i wiem, że można Ci zaufać. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Proste, że na Tak! Znam go dobrze wiem, że można mu zaufać, jest ogarnięty i komunikatywny po za tym miał admina, ma długi staż na sieci, więc why not 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 9 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Podanie przyjmuje obyś był dobrym szeryfem. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 9 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi