Użytkownik coblerek Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 1. Imię: Wiktor 2. Wiek: 14 3. Nick: coblerek 4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/????????/145.239.16.94:27015/ 5. Ile jesteś w stanie być na serwerze dniowo: Myślę, że codziennie przynajmniej 10 godzin powinienem być. 6. Czy byłeś/aś kiedyś Adminem?[tak/nie]: Tak 7. Wiedza nt czitów [tak/nie]: Tak 8. Składka [tak/nie]: Nie 9. Status Prime[tak/nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rzuffik Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) +++gt +były admin +wiedza o cheatach +prime -składka +/- wiek Ogólnie cobler się bardzo stara. Oj tak tak byczku, jestem na tak Edytowane 7 Maja 2020 przez rzuffik Odnośnik do komentarza
Użytkownik tadzik_ Opublikowano 7 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 ++ GT + Aktywnosc + Doswiadczenie + Ogarniety +/- Wiek - Skladka Jestem za okresem probnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik DRAJKER Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na Tak -wiek -składka ++GT +Prime +Były admin +Aktywność Widzę w tobie potencja, bardzo się starasz, poświęcasz dużo czasu dlatego daje na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taikun Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 - wiek - składka + aktywność + poprawa zachowania + PRIME W końcu udało się. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taikun Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi