Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga

Simon

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:  ƤŘŻЎƤÃł

Nick oskarżonego:  zapka kum kum 

Powód oskarżenia: Nieogarnia CT wchodzi wywala innych banuje oraz pyskuje. 

Opis sytuacji: Admin który nie potrafi nauczyć się regulaminu, oraz banuje mnie z powodem " Obraza admina" gdzie obrażam " jej chłopaka" który jest pewnie bananem tak jak i sama Pani admin nieobrośnięta która szczerze już mnie powoli denerwuje chcialbym przekazać @Devaoraz @chomik może coś z tym zrobicie napewno @chomik pamietasz sytuacje z dawnej sieci jaka byłą sytuacja tu ta sytuacja sie powtarza. Admin nieogarniający serwera oraz regulaminu serwera nie może mieć rangi Admin. Nie bede sie rozpisywać bo szkoda mi czasu na to gówienko mam nadzieje ze cos z tym zrobicie bo wiadomoci PW coś nie służą ;) 

Proponowana kara: Degrad / ranga straznik 

• Użytkownik

Czekam na wypowiedź @zapka

• Skowron

Witaj.

Po przeczytaniu Twojej skargi, uważam że podobnie zachowujesz się na serwerze. Druga rzecz, to co napisałeś jako ,,skarga" w ogóle jej nie przypomina. 

Jest to raczej obraza użytkownika, której nie zamierzam tolerować.  Nie przedstawiasz żadnych dowodów w postaci ss, wycinka z konsoli. Ostania rzecz, nie jesteś od proponowania kar. Od tego jest właściciel serwera i administracja. 

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik
21 minut temu, skowron napisał:

Witaj.

Po przeczytaniu Twojej skargi, uważam że podobnie zachowujesz się na serwerze. Druga rzecz, to co napisałeś jako ,,skarga" w ogóle jej nie przypomina. 

Jest to raczej obraza użytkownika, której nie zamierzam tolerować.  Nie przedstawiasz żadnych dowodów w postaci ss, wycinka z konsoli. Ostania rzecz, nie jesteś od proponowania kar. Od tego jest właściciel serwera i administracja. 

Pozdrawiam.

Typie jest wzór proponowana kara wiec se nie pluj pod nogi ok?

• Użytkowniczka

Jeśli Cię obrażam, to dlaczego nie masz dowodów? Wczoraj dostałeś bana na 5 minut, bo co chwilę obrażałeś Kavuksa, przeklinałeś, a ja uprzedzałam na say'u admina o zachowanie kultury, olałeś to. Po banie za każdym razem jak wchodziłam na serwer obrażałeś mnie, a nawet Kavuksa. Twoje określenie cytuję "jebana suka" ,było w moją stronę, nie w kavuksa, z resztą, wszystko jest na demku.  Dostałeś bana za obrazę mnie, nie jego, z resztą po banie pisałeś na u@, że jestem cytuję "kurwą jebaną", więc to chyba logiczne, że wyzwiska szły w moją stronę.

Dzisiaj znowu próbowałeś prowokować kavuksa pisząc mu, że się puszczam. Dzisiaj jak prowadziłeś, zrobiłeś ostatnią reakcję na dwóch więźniów, powiedziałam Ci na adminvoice, że tak nie wolno, to powiedziałeś, że jest 3 (bo był jeszcze buntownik, którego w ogóle w tej celi z Nami nie było i zabiłeś mnie za tą ostatnią reakcję.  Najwidoczniej to Ty nie rozumiesz pojęcia "2 ostatnich więźniów, a co za tym idzie - regulaminu. Po tym jak Cię zbanowałam na CT, wyzywałeś mnie. 

Skoro Ty żadnych dowodów nie dałeś, to ja dam. 

Demko: http://w88.hltv.org.pl/srv62862/HLTV-2005071949-jail_facebook_cstekno.dem.zip

Cała sytuacja miała miejsce wczoraj. Czas: 02:06  Pierwsza runda po freeday'u, przypał rozmawiając z Miłoszkiem zaczął mnie nagle obrażać.  Chwile po banie znowu, "Ty kurwo.." z resztą, wszystko jest na demku. :))

Demko 2: (z dzisiaj):http://w88.hltv.org.pl/srv62862/HLTV-2005081044-jail_farmville_brgames.dem.zip Czas 4:25, ostatnia rekacja na 2 osoby, zabił mnie, bo byłam ostatnia, więc mu wyjaśniłam na adminvoice, że na dwie osoby nie można robić ostatniej reakcji.  Powiedział, co powiedział, wszystko jest na demku:p Chwile po banie, znów zaczął wyzywać na u@, wszystko jest w logach, na demku tego nie widać. 

Następnym razem jak piszesz skargę to dołącz do tego dowody:), tyle ode mnie.

Edytowane przez zapka
Zapomniałam wkleić link do drugiego demka;p
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Ja tego ze Cie wyzywam nie ukrywam. Mogę cię zwyzywać nawet pod tym postem dobrze wiesz dlaczego bierzesz się za adminowanie na serwerze JB nie mając ani trochę wiedzy na ten temat.

ps. Tyle ile ci chłopak pomaga rozpisać demko i co napisać pod skarga tyle napiszesz :)

• Użytkowniczka
2 minuty temu, Simon napisał:

Ja tego ze Cie wyzywam nie ukrywam. Mogę cię zwyzywać nawet pod tym postem dobrze wiesz dlaczego bierzesz się za adminowanie na serwerze JB nie mając ani trochę wiedzy na ten temat.

ps. Tyle ile ci chłopak pomaga rozpisać demko i co napisać pod skarga tyle napiszesz :)

Bo przecież pobranie demka z forum, wrzucenie do foldera, skopiowanie nazwy, wpisanie w console viewdemo "nazwa", jest filozofią. Nikt mi pomagać nie musiał, ale Tobie wypadałoby pomóc, bo dowodów co do wyzywania przeze mnie nie ma. Do tego, że nie znam regulaminu również. Wciąż czekam aż coś znajdziesz:) Może chociaż screen z consoli? :)) 

• Użytkownik
8 minut temu, zapka napisał:

Bo przecież pobranie demka z forum, wrzucenie do foldera, skopiowanie nazwy, wpisanie w console viewdemo "nazwa", jest filozofią. Nikt mi pomagać nie musiał, ale Tobie wypadałoby pomóc, bo dowodów co do wyzywania przeze mnie nie ma. Do tego, że nie znam regulaminu również. Wciąż czekam aż coś znajdziesz:) Może chociaż screen z consoli? :)) 

Co ja ci się będę tutaj tłumaczyć poprostu widzę to ze nie możesz mieć tej rangi na tym serwerze chyba ze będziesz traktować graczy tak jak twojego chloptasia przypominam ze wczoraj dostałem bana jak się z nim wyzywałem a mu nie dałaś lecz miloszek był na serwerze i dopilnował by również poniósł konsekwencje wyzywania gracza. Jak dla mnie temat z tobą zakończony czekam na wypowiedz @chomik @Deva

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Zamykam temat aby ograniczyć zbędny spam, który do niczego nie doprowadza. Całą sprawę kieruje na prywatną wiadomość właściciela. Temat zostanie otwarty dopiero przy dodaniu wypowiedzi właściciela. 

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• hk. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]