Użytkownik Maciek5g Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Czas przyszedł też i na mnie... Przykro ale sprawy prywatne nie pozwalają na dalszą aktywność przy serwerze... Dziękuje @Meluśi @Trivorza szanse. Mam nadzieje że nie było tak źle... Dziekuje Wszystkim ADMINĄ DD2#2 mam nadzieje że utrzymacie sie wszyscy w komplecie nawet jak mnie braknie i serwer dalej bedzie najlepszy... Nie lubie sie rozpisywać i nie potrafie więc to w sumie tyle. Moze kiedyś sprzęt + sprawy rodzinne pozwola z Wami jeszcze popykać @Dusia@Trivormam nadzieje że zostawicie mi svipa na serwerze jakbym miał kiedyś jeszcze postrzelać... Trzymajcie sie cieplutko. Co złego to ja... i jeśli miałem z kimś spine na serwerze, to przepraszam.... POZDRO! YOOOOŁ! 15 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 8 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 8 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj się i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Elówińcia ;( Powodzonka 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Siemka Maciek pamiętaj,że masz do kogo pisać i z kim pogadać co sie dzieje na serwerze mam nadzieje,że szybko wrócisz do gry pamiętaj jest dla ciebie miejsce nawet gdyby by go zabrakło ja ci go ustąpie.3maj się mordeczko kochana misiu kolorowy. 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium Beehehe FYVM Opublikowano 8 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Powodzenia ! 3maj sie 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 8 Maja 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj się Maciek, do zobaczenia kiedyś tam bo wiem, że i tak wrócisz... od cs się nie uwolnisz 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 bay Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 3maj się i powodzonka Odnośnik do komentarza
Użytkownik ThePrinterIsStrong Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj Się. Chociaż, że mnie nie znasz życzę ci powodzonka Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 8 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 3maj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik hawaje Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 czesc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Powodzenia ❤️ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Powodzonka Maciuś ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj się mordeczko :C Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 8 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Dzięki za pomoc i powodzonka! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka K4NGUR3K Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj się. Hej! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Marta. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj się, powodzenia! ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na razie Maciuś! Dzięki za wszystko! Trzymaj się, zdrówka i powodzenia życzę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik TranQuilowsky Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Maciek 5gramów trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Aniaa Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj się Maćku! Powodzenia i do zobaczenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Powodzenia no i wpadnij czasami postrzelać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Trzymaj sie! Pies w czapce z daszkiem życzy powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik pożegnany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi