Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) 1. Imię: Jędrek 2. Wiek: 16 3. Nick# na Discord: (B l o e c 1 2 3)#9999 4. Ile czasu spędzasz na Discord: po 8 godzin dziennie 5. Twoje doświadczenie z Discord:no spore jest 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: ponieważ jest tylko 1 adm i chciał bym pomóc w dalszym prowadzeniu discorda Edytowane 8 Maja 2020 przez Bloec123 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ JANUSZPERM Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Też bym chciał 'pomuc' - pisownia - nie ogarniasz - klamiesz z wiekiem XD 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 8 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Myślę ze warto zacząć od cofnięcia się do klas 1-3 i poduczeniu się ortografii wtedy myślę że ktoś na pewno rozpatrzy twoją propozycje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Wysoki poziom kultury i dojrzałości pokazałeś u mnie na jb wyzywając wszystkich zabijając i uciekając przed banem, nie polecam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Simon Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 To co kolega wyżej NIE Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 @mencius Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Podanie zostanie odrzucone z prostej przyczyny. Było ono napisane na szybko przez co były w podaniu błędy ortograficzne oraz posiadasz średnią opinię w śród graczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi