Użytkownik serduszko Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Nick:For you Wiek:14(Wiem nie spełniam wymagań ale może chyba być jeden wyjątek) Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/For you/91.224.117.43:27085/ Wiem że moje gt nie jest zadowalające ale gram po 5godzin dziennie.A na serwerze zacząłem grać od 3 dni i mi się bardzo spodobał Składka miesięczna[7.38zl]:Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego Ty?:Ponieważ chciałbym pomóc serwerowi z cheterami i osobami którzy lamią regulamin.Wiem moja kultura staram się ją poprawić jak na najlepszą i to się na pewno zmieni. Umiem odróżniać cheatera od normalnego gracza, mi się wydaje że to wszystko Kontakt:GG:68502211 Myślę że dacie mi szanse amxmodmenu ogarniam bo byłem adminem na dd2 i jailbreak. Gościu chcesz się założyć że umiem banować przez konsole? Kulturę nie wiem jaką masz na serwerze więc mnie do siebie nie porównuj. I ostanie wiek się nie liczy tylko doświadczenie Edytowane 8 Maja 2020 przez serduszko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Simon Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 1 piszesz ze grasz od 3 dni po 5 godzin lecz na GT masz tylko 300 minut 300 minut to jest 5 godzin. 2 Słabo napisane podanie 3 Kultura na serwerze podobna do mojej 4 Wiek też niezbyt do adminowania 5 Napisałeś ze AMX ogarniasz lecz mogę sie zalożyc ze nie jestes w stanie banować poprzez konsole. Jestem na nie - GT -Wiek - Kultura - OGAR Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Kłamiesz w podaniu co do gt, jesteś nowy daj się poznać.Twoje podanie nie przekonuje do przyjęcia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi