Użytkownik sh3zgy Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 1. Karol 2. sh3zgy♿ 3. Wiek: 13, jestem dojrzały, myślę że wiek to w moim przypadku nie problem 4. 47h 5. Gram o 15-18 a potem 20-23 6. 8/10 7. Nie, ale dam sobie radę 8. Raz dostałem bana za obrazę osoby, która grała z kriegiem, już więcej się to nie powtarzało i wiem, że się nie powtórzy 9. Coraz bardziej zagłębiam się w temat SM Codziennie siędzę na serwerze, dużo osób mnie kojarzy, Znam regulamin serwera, wiem za co mogę kogoś zbanować lub zmutować, więc na pewno się przydam w gronie administracji Jestem przyjazny, umiem nawiązywać kontakty z ludźmi, przez to będę kojarzony jako miły i dobry administrator. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. https://steamcommunity.com/id/lavish1337/ 12. STEAM_0:0:143893803 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jako, że zaproponowałam Ci napisanie podania to PRZYJMUJĘ je od razu. Rozmawiałam z Tobą i jesteś dużo doroślejszy już typowy 13 latek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Tak Dobre GT Nie piszczy przez mikro Znajomość SM i regulaminu ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi