Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 @hk. [P] Skąd pomysł na nick? [O] Osoba cheatowała na majorze i miała plik cheatów "word.exe" i tak zostało. [P] Jakieś plany na przyszłość? [O] Jakieś są. [P] Pies czy kot? [To i to] [P] Motocykl czy samochód? [O] Samochód [P] Alkohol czy papierosy? [O] Nic ale jak bym miał wybierać to szlugi [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Siatkówka i siłownia [P] Jakie masz hobby? [O] Tylko siłownia i siatkówka @-.Nothingness.- [P] Ile już czasu siedzisz w UB Team? [O] Podliczając cały staż, to ze 2 lata już będzie. [P] Jak długo pogrywasz w Csa? [O] 7-8 lat [P] Z kim na sieci znasz się najdłużej? [O] Nie jestem w stanie powiedzieć ale najlepiej się dogaduje na ten moment z @PJETRASi @DizZy [P] Jakie ulubione piwo czy inny soczek? [O] Somersby [P] Czym jeździsz? Czy może nie masz prawka? [O] Golfikiem 4 bez prawka [P] Jak długo byłeś na Venatussie? [O] z 2 miesiące chyba @Dusia [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Rodzina i ich zdrowie [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [O] Jestem pomysłowy Zalety: kreatywny, szczery, zabawny, zwariowany Wady: zbyt ufny, niecierpliwy, arogancki czasami, leniwy, szybko się złoszczę [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobil? [O] Nigdy nie odwrócił bym się od rodziny [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Co raz to nowsze i bardziej bezsensowne zakazy. [P] Jakie masz plany na przyszłosc? [O] Może barber może logistyk who know. [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? [O] Nie ma co się chwalić, aktualnie pale sobie epeta i napije się jakiegoś bronksa [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] Nie mam wymarzonej szkoły, jestem tym typem, który woli iść do roboty zamiast do szkoły [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Szczerość [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [O] Szczery, prawdziwy, pomocny, godny mojego zaufania, nie może być fałszywy i dwulicowy [P] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? [O] Nie wiem sam jakie mam nawyki XD Nominuje @UwU Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi