Użytkownik tymekjYT ಠ_ಠ Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Twój nick: тумєк ಠ_ಠ BAN/GAG/MUTE?: BAN na 1 Nick admina banującego: Misiu Data i czas zdarzenia: 09.05.2020 koło 14 Serwer: SURF CLASSIC Opis sytuacji: Tak Gracz Kacper Blonsky kampił więc poszły reportu w ruch po czym zaczął jeszcze dłużej kampić więc zaczęliśmy się w parę osób wyzywać i dostałem bana z Kacper (reszta nie dostała) Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tymekjYT Odnośnik do komentarza
Użytkownik tymekjYT ಠ_ಠ Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nie pisał bym Odwołania gdybym się nie nudził ponieważ Surf Strefa Skilla to najlepszy surf jaki zam na innych serwerach vipowie jak i admini mieli około 1kHp dla tego pisze odwołanie bo chciałbym już wrócic na Strefe Skilla Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 @Misiu Rozpisz demko Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik exe Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nie ma wytłumaczenia na to, że zaczęliście wyzywać innych graczy. Złamaliście w ten sposób regulamin. Natomiast fakt, że reszta nie otrzymała bana jest tutaj istotny. Zapewne misiu nie był w stanie wszystkich na raz wyłapać. Tak jak napisał shrekk, proszę o analizę demo i ewentualne napisanie, kto jeszcze powinien dostać bana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Wchodząc na serwer na sam początek skupiłem się na graczu o nicku Kacper Blonsky (ponieważ dostałem zgłoszenie, że kampi) i szybko napisałem sm_spect aby się ukryć. Po chwili patrząc na chat zauważyłem, że tymek i ktoś jeszcze (nicku nie pamiętam, ponieważ od razu wyszedł i nie zwróciłem uwagi) obrażali Kacpra, ponieważ kampił. Posiedziałem chwile aby obejrzeć Kacpra czy kampi i zbanowałem go w pierwszej kolejności za kampienie oraz tymka za obraze. Rozumiem, że byliście wkurzeni na owego gracza ale to nie upoważnia was do tego aby wyzywać jakąkolwiek osobę na serwerze, dlatego dostałeś bana Możliwym jest, że kiedy mnie nie było na serwerze ktoś jeszcze mógł obrażać i ta jedna osoba, której nie pamiętam Więc prosiłbym, żeby ktoś obejrzał demko. Dziękuje i pozdrawiam, ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tymekjYT ಠ_ಠ Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Ale To Jak Zanim Wbiłeś Jeszcze Więcej Osób Wyzywało Go nie tylko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Ban słuszny dla tego gracza, więc temat zamykam, a jak z resztą, to zajmie się tym @exe Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi