Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Hmm od czego by tu zacząć Więc tak od prawie miesiąca mam głowę na karku, mam masę rzeczy, które muszę nadrobić w szkole plus do tego dochodzi praca, nie jestem w stanie na ten moment wypełniać moich obowiązków, bo po prostu nie mam jak, nie jest mi łatwo żegnać się z wszystkimi osobami lecz nie mam wyboru, stawiam na szkołę i po części na swoją przyszłość, a nie na przyjemności. Więc dziękuje za każde rozmowy na ts3, nabijanie godzin na najlepszym serwerze na świecie Only Mirage #1 , gierki w metina, wyzywanie mleka ... cooo? ja nie wiem o co chodzi, to nie ja. @PJETRASdzięki za nauczenie mnie grać w metina XD, bo ssałem fest, przyjęcia podania na admina, wiele zabawnych rozmów na ts3 *bek teleportacja do następnych osób* @DizZyza pomoc przy większości rzeczy i granie do 4 na bhopie @WhiteNyggaza rozmowy i granie na mmach i boostowanie cię do supreme @UwUza spiny XD i granie na Valiumie. @seyn@Anox @Nasia ♡za pomoc przy większości rzeczy i rozmowy na ts3. @Kaniel Outis@DizZyza dostęp i prace przy bh zajebista zabawa, męczenie się gdzie ustawić metę XD. @Radziuuza pomoc przy moich permisjach, bo do połowy nie miałem dostępu. @kocimientkaza wkurwianie mnie na ts3 kc babo , nie zmieniaj się . Ogólnie każdemu z kim miałem dobry kontakt, to dziękuje, bo trafiła się świetna ekipa. Tak na koniec Venatuss na zawsze w sercu, nie zmieniajcie się, bo jesteście najlepsi. Mam nadzieję, że jak ogarnę to wszystko, to mnie przyjmiecie tak samo jak na początku, będę za wami tęsknił Kc was Pozdrawiam z ukochaną rodzinką word Kc @PJETRAS my się nie żegnamy wariacie @Krixomy też się w wakacje widzimy świrze @Anoxnie dziękuj XD WIDZIMY SIĘ OD CZASU DO CZASU NA OM #1 CZASEM SIĘ TAM POKAŻE I NA TSKU MOŻE Edytowane 9 Maja 2020 przez Word 1 13 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 nie bede tesknic, papa XD 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 3maj się i powodzonka. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 paa Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 9 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Czekam na wielki powrót bo myślę że jak pozałatwiasz swoje sprawy to wrócisz liczę na cb a co do metina śmiało jak masz czas wbij ts3 pogramy kontakt fb się nie urywa. @Wordwiesz że w wakacje meeting nie odpuszczę ci 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 9 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Czekamy na powrót Ekipa z Veny nie zapomina, wiesz gdzie podbijać, rodzinka zawsze przyjmie, 3mka. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 3maj sie byczku z fartem Proste że sie widzimy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMleko Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Pa Odnośnik do komentarza
Zasłużony Skanyy Opublikowano 9 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 trzymaj sie tam word 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Powodzenia Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 9 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 eluwina. gl hf in rl Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 luzik byczku, ja dziękuję że pod koniec venatussa co chwile przychodziłeś i chciałeś wszystko o wszystkim wiedzieć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Papa ;ccc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Powodzonka ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 elo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Powodzenia o/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Trzymaj się tam Wordzik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 3maj sie Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 10 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 #”boosted global” pamietam hahah trzymaj się word ? batonie ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 10 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 3maj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Trzymaj się Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 10 Maja 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Żegnaj Wordzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik pożegnany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi