Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) 1. Imię: Mateusz 2.Twój nick na serwerze: ★ ?????* 3. Aktualny wiek: 23 4. Czas spędzony na serwerze: GT 5. W jakich godzinach grasz?: Różnie, w większości wieczorne i nocne. 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8/10 (Raczej wszystko, oprócz edycji pluginów) 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Kilkukrotnie H@-Administrator na sieciach. 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Sądzę, że potrafię ocenić i odróżnić graczy używających "wspomagaczy", a osoby które po prostu potrafią grać. Późnymi godzinami dosyć trudno o admina z moich obserwacji. Jestem raczej osobą dojrzałą, która nie będzie sprawiała problemów. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NitiveStar 12. Twój Steam ID: 0:0:93739262 Edytowane 9 Maja 2020 przez fluxx Dodanie linku do GT zamiast wpisanych godzin 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 9 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 + jesteś doświadczony, wielokrotnie mogłam się o tym przekonać + wiek + rozpoznawalność na serwerze + nie ponoszą Cię emocje, jesteś opanowany i surowy, jeśli trzeba Często grasz na serwerze, często są to te godziny, gdzie adminów brakuje, więc uważam, że przydałbys się jak najbardziej. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 10 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 - wiek - doświadczenie - Jesteś mega ogarnięty Jak dla mnie 3 razy tak dziękujemy przechodzisz dalej 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xayoo Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Wiek + Doświadczenie/Znajomość SM + Ogarnięty chłopak + Na Tak 1 Steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Doświadczenie + Sm ++ Wiek + Chęci + Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 + Wiek + Doświadczenie + Dyspozycyjność + Rozpoznawalność Nic innego nie mogę powiedzieć iż jestem skłonny dać na TAK , Dziękuje i auf wiedersehen. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Tak + Znajomy + Zgrabna dupcia.... + Dyspozycyjność + Podanie ładnie rozpisane 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ervvvv Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 8/10, h@ na kilku sieciach i nie wiesz jak podaje sie steam id? Jak ktoś by chciał cię dodać do bansa czy coś to musi sam dodatkowo STEAM_ dopisać jak coś. Skoro nie edytowałeś pluginów to na swoich serwerach wszystko (autobalans przykładowo) miałeś "surowe"? Trochę słabo, ale nie będę wnikał w twoje serwery, nie moja sprawa. Poza tym to +aktywność, wiek Nie rozmawiałem z tobą więc nie wypowiadam się o zachowaniu ale wierzę, że na 23 lata jesteś ogarnięty. Peace yo 1 g00wn0.jpg Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi