Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Siema podsyłam kolejna paczkę rs tak jak mój poprzednik, myślę że paczuszka powinna się spodobać, podejrzewam że z pomieszaniem innym paczek/ nutek wyjdzie spoko lista rs na kolejny miesiąc na serwerek * Oczywiście utwory przycięte maksymalnie do 20 sek. tak aby zmieściły się do rs. ( większość jest od 16 sek - 18 sek) Track list: 1. Budka Suflera Jest Taki Samotny Dom (Deep Domek Remix) 2. Daj To Goniej - Zwariowana noc Oficjal 3. JOK3R x PaT MaT Brothers - The Moving Flute (Original Mix) 2020 4. Lucas Steve - Perfect 5. LUMX x MOKABY D 6. Mallancia - Deep Tieep 2020 (Re Cue Official Remix) 7. Mig - Podzielimy na pó (Official video) 8. Robin Schulz - In Your Eyes (Lyrics) ft 9. The Weeknd - Blinding Lights (Audio) 10. The Weeknd - In Your Eyes (Official Video) 11. Top Girls - Pod oson nocy (Official Video) Disco Polo 2020 12. Topic - Breaking Me (Lyrics) ft 13. WANCHIZ - Never want to lose you again (Original Mix) NOWO 2020 Link do gotowej paczki: https://www6.zippyshare.com/v/elOC7zak/file.html 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @DizZyw wolnej chwili doda nowe rsy. Przyjmuję! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi