Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Witam ja z takim zapytaniem czy chcielibyście turniej w cs 1.6?. Turniej wyglądał by tak że gramy bo3 5 ludzi w teamie +2 rezerwowi Pula nagród wynoś 150zł, Za pierwsze miejsce 150zł +svip + ranga na forum Turniej cs 1.6 pierwsza edycja, Za drugie miejsce svip na 30dni + ranga na forum zajęcie drugiego miejsca, Za trzecie miejsce svip na 15-20 dni + ranga na forum zajęcie 3 miejsca w turnieju Mapy będą grane najpopularniejsze mapy (dd2,inferno,nuke,train,,mirage) a mapy będą losowane. Administratorzy Turnieju : @FiQel@Meluś @Beehehe FYVM Więcej informacji dostaniecie jak zostanie propozycja zaakceptowana 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Trochę za mało informacji jakby miał on przebiegać, jakby wyglądały nagrody mniej więcej.. itd. Jeżeli zdołasz wszystko ogarnąć, będzie wszystko miało ręce i nogi, to czemu nie. Zawsze to jakiś sposób na nudę + wykazanie się. + za wygrany turniej, zwycięzcy dostaliby tymczasowe rangi o nazwie związanej z owym wydarzeniem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TranQuilowsky Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) turniej spoko ja w teamie z malisiem na 5 i możemy grać @Mali. #PsiaPSI @Boryk jak we 3 to ich musi być 7/8 by mieli jakiekolwiek szanse Edytowane 10 Maja 2020 przez TranQuilowsky 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jestem za, czekam na więcej info, a co do nagród, fajnie też jakby były w jakiś sposób widoczne na profilu, typu dla wygranego teamu dodanie odznaki np. „Zwycięzca 1 edycji rozgrywek turniejowych sieci” Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jestem za, za pewnie iż Ja bym w takim uczestniczył. Ale tak jak @hk.napisał, wiecej szczegółów, informacji do turnieju. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 5 godzin temu, TranQuilowsky napisał: turniej spoko ja w teamie z malisiem na 5 i możemy grać @Mali. Panowie to ja lete z wami na ten turniejek ^^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ jeden.` Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 No swietny pomysl, i kiedy ten turniej? Odnośnik do komentarza
Użytkownik hawaje Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Rewelacyjny pomysl. Jestem za Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 10 Maja 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Również jestem za, coś bym postrzelał sobie jak wszystko będzie miało ręce i nogi to czemu nie @FiQelteamy będą losowane czy już zapisuje się gotowa drużyna? Edytowane 10 Maja 2020 przez iksiu Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Tak samo jestem za, również bym uczestniczył Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 10 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @xyno możesz się palić Spoko nawet zagram swoją piątką. Tylko ogarnij serwer, regulamin tylko porządnie żeby każdy gracz nagrywał demko lub zrobił wargoda bo teraz sporo odpaleńców lata na steam , system rozgrywek i nagrody podziel na wszystkich graczy w drużynie mam nadzieję że turniej wypali bo już po raz trzeci ktoś chcę go zrobić a kończy się na chęciach tylko 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Nagrywanie przez graczy pov to raczej konieczność w takim turnieju.. bez wyjaśnień, że komuś laguje jak nagrywa xDDD I mam nadzieję, że będzie to only steam ;x ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jak cała trójka organizatorów to ogarnie dokładnie to jestem na tak + Tylko tak jak koledzy up wspomnieli 2 godziny temu, Net@O napisał: Tylko ogarnij serwer, regulamin tylko porządnie żeby każdy gracz nagrywał demko lub zrobił wargoda +Obowiązkowy steam i za pierwsze miejsce na ile byłby ten svip, na 2 msc? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Siema, ale mi laguje jak nagrywam swojego pova co mam zrobić? XD Też jestem za. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 12 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Również jestem na tak jeśli chodzi o propozycje turnieju. Teraz będziemy czekać, aż administratorzy turnieju przedstawią nam dokładne szczegóły. 3 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 12 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi