Użytkownik SADZIK Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Twój nick: SAD BAN/GAG/MUTE?: BAN Nick admina banującego: shreKk. Data i czas zdarzenia: 05-10-20 12:09 BAN akcja w piątek chyba po 23 Serwer: ONLY AWP Opis sytuacji: Biegałem strzelałem skanowałem wszystko co popadnie. Wykręciłem chyba 40k mając problemy z monitorem. Same mi się wejścia obrazu w monitorze zmieniały i miałem co chwile czarny ekran na kilka sekund. Jakiegoś "bota" skanowałem, zaczął się pruć wyzywać. 2dni pozniej ban Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198294512502/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi