Użytkownik SADZIK Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: SAD BAN/GAG/MUTE?: BAN Nick admina banującego: shreKk. Data i czas zdarzenia: 05-10-20 12:09 BAN akcja w piątek/sobota chyba po 23 Serwer: ONLY AWP Opis sytuacji: Biegałem strzelałem skanowałem wszystko co popadnie. Wykręciłem chyba 40k mając problemy z monitorem. Same mi się wejścia obrazu w monitorze zmieniały i miałem co chwile czarny ekran na kilka sekund. Jakiegoś "bota" skanowałem, zaczął się pruć wyzywać. 2dni pozniej ban https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200509-231652-174149158-awp_lego_9-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-2349.zip Proszę o przejrzenie całego demka a nie tylko ostatnich rund Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198294512502/ + tak jak pisałem wyżej było dużo sytuacji w ktorych albo nie widzialem przeciwnika albo stalem w bezruchu z powodu czarnego ekranu Mógłby ktoś inny zerknąć? Edytowane 10 Maja 2020 przez SADZIK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 1 godzinę temu, SADZIK napisał: Mógłby ktoś inny zerknąć? @PJETRAS @Anox Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik prometheuss Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Tak to jest jak ma się jakieś silverowe dzieci w ub team... Chłopak jest po prostu dobry, często z nim gram. Gra też na innej sieci gdzie mam admina i ma ta akcje co zuhn się chowa. Moim zdaniem dałeś mu niesłusznego bana. Nie znasz sie na gierce i na cheatach to nie banuj kogo popadnie bo lepszy. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 10 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 11 minut temu, prometheuss napisał: Tak to jest jak ma się jakieś silverowe dzieci w ub team... Szczere gratulacje prawdopodobnie osiągnąłeś rangę gold+ więc możesz pisać o innych silverach podziw 12 minut temu, prometheuss napisał: ma ta akcje co zuhn się chowa Dobrze wpływasz na wizerunek kolegi w szczególności że zhun ma kilkadziesiąt kont z vac'iem 12 minut temu, prometheuss napisał: Nie znasz sie na gierce i na cheatach to nie banuj kogo popadnie bo lepszy. Faktycznie @shreKk. banuje kogo popadnie cały serwer nawet (oczywiście ty to wiesz bo tak jest na pewno nie wątpimy) A to czy ktoś się pomyli czy nie jest rzeczą naturalną i nie jest to temat od tego abyś jechał po nim jak po "psie" bo to twój kolega dostał bana i jaki prawem go dostał @shreKk.prawdopodobnie do jutra godziny 20 max rozpatrzę Odnośnik do komentarza
Użytkownik prometheuss Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Ja nie widzę nigdzie żebym go obraził. Dziecko - osoba nieletnia, Silver - ranga a reszta to wyrażenie opinii. Po drugie jak nie jest się pewnym to nie piszę się z pewnością "odpał" pomijając odrzucenie odwołania. I tak osiągnąłem rangę powyżej golda jak wydaje mi się większość osób o wysokiej randze na większości secii nie to co u was, co wiąże się ze znajomością gry a nie banowaniem "bo lepszy". Edytowane 10 Maja 2020 przez prometheuss Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @PJETRASluźno Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 11 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Po rozpatrzeniu demka mogę stwierdzić iż gracz jest czysty i może wracać do gry 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi