Użytkownik michaaas Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1. Imię: Michał 2.Twój nick na serwerze: lost in tears. 3. Aktualny wiek: 17, za kilka miesięcy 18 :] 4. Czas spędzony na serwerze: Oj dużo, podałbym link do gt ale bym musiał z kilku nicków wysyłać bo dość często zmieniałem ale postaram się już nie zmieniać XD ale lekko ponad 100, mogę załączyć zdjęcie w podaniu. 5. W jakich godzinach grasz?: Właściwie to jak mam czas, rano, popołudnie, wieczór, czasami jak nie mam nic do roboty to siedzę do późnych godzin. 6. Znajomość Source Moda [0/10]?: Według mnie 7-8, ale część rzeczy bym musiał sobie poprzypominać, gdyż nie korzystałem z tego przez dłuższy czas. 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Posiadałem, ale dość dawno temu. Stąd napisałem w punkcie wyżej, że będę musiał przypomnieć sobie część rzeczy :] 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Pierwszym argumentem będzie chęć pomocy owej administracji w kontrolowaniu serwera, forum, sprawdzaniu zgłoszeń od graczy a także chęć pełnienia funkcji admina, gdyż jest to dość odpowiedzialna rola według mnie. Myślę, że sprawdziłbym się w roli admina lecz samemu stwierdzając powinienem przypomnieć sobie cześć komend z sm 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/michasexe/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:505325590 Miłego dnia osobom czytającym :] Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Znamy się trochę, często gramy mm. Nie chcę przez to podnosić podania, ale jestem na TAK +Wiek +Aktywność na serwerze +Doświadczenie +Chęć do pomocy +/- Zachowanie - często odpowiadasz na pytania graczy za co +, ale niekiedy byłam przy sytuacjach, w których Twoja kultura nie powalała. Mimo to dałabym ci szansę się sprawdzić, bo zachowanie zawsze można poprawić. Aczkolwiek zauważyłam, że ostatnio u Ciebie jest już z tym lepiej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jestem na NIE +gt +podanie +sm - nigdy cie nie widziałem na serwerze, być może miałeś inny nick ale pod tym nickiem cie nie widziałem, dopiero wczoraj zobaczyłem cię pierwszy raz. - nie wiem jaki jesteś w stosunku do graczy, nie wiem czy jesteś komunikatywny itp. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jestem na TAK +sm +były admin +wiek - widziałem cię raz na serwerze +/-gt 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 13 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Podanie Przyjęte witamy w załodze 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 13 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi