Użytkownik swozhie25 Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 dostalem bana na serwerze strefaskilla only awp nie wiem nawet z jakiego powodu, gralem sobie spokojnie oraz dostałem bana, wtedy na serwerze był dino i nie pamietam kto jeszcze ale z bomby dostalem bana prosze o zrobienie cos z tym Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Pierwszą rzeczą którą możesz zrobić to, zastosować się do wzoru i go uzupełnić. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi