Użytkownik tymekjYT ಠ_ಠ Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: TYMEK BAN/GAG/MUTE?: BAN ALE NIE WIEM NA ILE Nick admina banującego: NIE MA INFORMACJI NA STRONIE Data i czas zdarzenia:13:17 12.05.2020 Serwer: SURF Opis sytuacji: Poszedłem na Ts do WHITE zgłosić cheatera aby Pomóc Kolegą którzy gadali zemną na dc ale nie mieli ts Po czym byłem na kanale z WHITE gadałem znim rozłączyło mnie (internet słaby) Już nie chciałem wbic na ts po czym wyrzuciło mi z SURFa koledzy mówili że nic nie pisze na chat na ile mam bana tylko że Gracz TYMEK opuścił SERWER Gdy próbowałem wbic o 13:17 pisało takie coś Dostęp Do tego Serwera Został Zablokowany (Screan) Lub STEAM EXELIP (czy coś podobnego) Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/tymekjYT Edytowane 12 Maja 2020 przez tymekjYT ಠ_ಠ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 12 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Zbanowany zostałeś prze zemnie na polecenie @WhiteNyggaz powodem groźby jako że groziłeś ddosem serwera odwołanie będzie odrzucenie ale proszę o wypowiedz @WhiteNygga Odnośnik do komentarza
Użytkownik tymekjYT ಠ_ಠ Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 PJETRAS Szczególne było w tych groźbach po nie waż robiłem sobie żarty na jednym adminie o nazwie Misiu czy moge użyć stop.csgoprogram.exe xDDDDDDDDDDDDDDDDDD on to uznał że wywali serwer po czym Admin fazowskyy sie wyśmiał ze mnie że nawet nie mam takiej maszynki a posiadłem tydzień temu API ale formatowałem kompa bo ona zaśmiecała mi go i spowalniała oraz powiedziałem Fazowskyy to daj ip (nie posiadając maszynki) Fazowskyy chciał żebym sobie kable w internecie zapłonęły ponieważ mam słaby internet i podał moje ip na Cały serwer czyli około 18 osób po czym jak podał wywaliło mie po jakiś 30m i nie miałem internetu przez 30m Odnośnik do komentarza
Użytkownik tymekjYT ಠ_ಠ Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ale Przyjmę to po nie waż żartowałem sobie z admina Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Interpunkcja jak i ortografia leży. Zrozumieć twojej wypowiedzi się nie da.... Ale tak jak @PJETRASnapisał. Na prośbę @WhiteNygga zostałeś zbanowany. Zamykam i czekamy na jego wypowiedz Pozdrawia UBT Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 12 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Cóż ja mogę powiedzieć.. Groziłeś, to masz. Ja sobie nie pozwolę na takie zachowanie na moim serwerze. Ze mną sobie nie potańczysz mój drogi i tak samo Twoje wytłumaczenia na TeamSpeaku dzisiaj, żeby Ci nie dawać bana, a Ty sprzedasz swoich kolegów. Cyrk na kółkach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi