Użytkownik Merwin Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nick podejrzanego: legendarny puszek Nazwa Serwera: Only DD2#2 SteamID/IP:macie Data i godzina: 3 maja godzina po 22 Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www41.zippyshare.com/v/AuEfc4Fg/file.html Rozpisanie Dowodów: 16:20 coś , serwer nadaje bana bo wykrył antysg Coś od siebie: @daria.Nadała bana graczowi bana ponieważ o to była poproszona przeze mnie . Napisałem na grupie adminów ze jak gracz się pojawi aby mu dać bana za ab. Mam jeszcze jedną sprawę do pana od UBT @|K4|Bum który zamkną temat UB dla puszka . Co to miało być ? Kazałeś darć rozpiskę i po chwili zamykasz ? O ile mi wiadomo to nie jesteś jedynym UBT tutaj i jedna osoba nie podejmuje decyzji jeśli jest rozpisywane demko . Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nie rób już dramy. temat otwarty ponownie i sprawa wyjaśniona na pw. po wiecej informacji zapraszam do tematu podesłanego powyżej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi