Użytkownik pimpus Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Siemanko wszystkie dobre dusze , problem mam taki że jak gram i włączę mikrofon w w grze to nagle jest taki lag że nie mogę nic zrobić wyłącze mikro lag trzyma 2/3 i puszcza i tak ciągle , cieszył bym sie niezmiernie jak by dało się rozwiązać ten problem :) - robiłem spójność plików nic nie dało Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Usuwałeś config? ew dawałeś tylko do odczytu? Jak to nie pomoże podeślij config, może masz 2 przyciski zbindowane pod tym samym gdzie masz mikrofon. Odnośnik do komentarza
Użytkownik pimpus Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) nic nie pomogło z tego co napisałeś Edytowane 13 Maja 2020 przez pimpus Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 27 minut temu, pimpus napisał: nic nie pomogło z tego co napisałeś Sprawdzałeś czy klawisz którego używasz to komunikowania, jest zbindowany tylko do tego, a nie do czegoś jeszcze? Jaką masz wartość voice_scale? jak masz inną niż jeden to zmień na 1. Jak to nie pomoże to spróbuj w parametrach startowych na steam wpisać: -nofbo -nomsaa Takie pytanie.. masz windows 8? Odnośnik do komentarza
Użytkownik pimpus Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 5 minut temu, hk. napisał: Sprawdzałeś czy klawisz którego używasz to komunikowania, jest zbindowany tylko do tego, a nie do czegoś jeszcze? Jaką masz wartość voice_scale? jak masz inną niż jeden to zmień na 1. Jak to nie pomoże to spróbuj w parametrach startowych na steam wpisać: -nofbo -nomsaa Takie pytanie.. masz windows 8? Mam Windowsa 10 , ogarnięte już był zbindowany na cos innego , ale jeszcze jedno pytanko mam jeżeli jest temat o mikro , jak włączam teraz mikro to słysze swój głos da się jakos to wyłączyć ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 aby nie słyszeć siebie, wpisz komende w konsoli: voice_loopback 0 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi